KOLIKO ĆE VAM 2018. BITI STRASTVENA: Evo u kom mesecu ćete biti najzavodljiviji!
Foto: profimedia

DOMINIRAĆETE

KOLIKO ĆE VAM 2018. BITI STRASTVENA: Evo u kom mesecu ćete biti najzavodljiviji!

Zanimljivosti -

Uz ovaj neobičan horoskop saznajte koliko će vam 2018. godina biti strastvena.

Dominantan uticaj Saturna u Jarcu, ne nudi nagoveštaj preteranog maženja i nezasite nežnosti u godini novoj. Status, lova, poreklo imovine… ljudi će spajati i razilaziti (uglavnom) iz neseksualnih razloga. Jupiterov tranzit kroz Škopiona, tajanstvena je sila i energija koja će nas veći deo godine "nemilosrdno gurati" u ponore strasti. Mars će se dugo dugo zadržavati (od sredine maja do sredine novembra) u Vodoliji, i rođeni u tom znaku biće najomiljenija meta ljubavnika.

April će svima nama biti najplodniji mesec u svakom pogledu.

Krajem juna i početkom jula mnogo će veza i odnosa popucati po šavovima. U augustu, s Venerom u Vagi, pošteno ćemo se nauživati golišave lepote. Veći deo oktobra i novembra Venera će se kretati unatrag, i tada ćemo biti retro raspoloženi i najskloniji kopanju po ljubavnoj prošlosti.

Mnogi od nas će tek u novembru, kad Jupiter uđe u znak Strelca, saznati gde su i na čemu su s voljenom osobom. S Marsom u Ribama, decembar će nam biti emocionalno najbajkovitiji, i tada ćemo se najbrže predati strastima.

Ovnovi šilje rogove i samo gledaju gde će koga "napasti". Čuvajte sebi leđa. Možda vas neko namami svojim seksipilom. Ako vam se svidi, tražićete još. Ne, niste perverzni, sve je to prirodno i normalno u svetu u kojem živimo.

foto: Profimedia

Lavovi ulaze u godinu nestabilnog življenja, uzdignutog repa. Kad se negde s nekim toplo ušuškate, ne prekidate "zimski san" sve do obostrane iznemoglosti. S Ribom, noge vam uvek ostaju hladne. Strelac vam je idealan za trajnožareći eros kraj kamina, a i za letno golo druženje.

Strelci su se otrgli s lanca, i po mraku lutaju uokolo. Nova ljubavna svetlost u očima zasijaće vam relativno kasno, tek u novembru.

Do tada, uglavnom ćete šarati i tu i tamo nekoga (k sebi) strastveno prišarafiti. Ono što ćete najbolje obavljati, ulaganje je u vlastitu pamet.

Već ste vi mudri, samo vam to drugi (pre)retko priznaju.

Bikovi se slade seksom dok se ne potroše, a nikad se ne istroše. Libido će vam biti redovito uspravan, a "najgori" po tom pitanju bićete u aprilu.

I ženama u horoskopu sa Bikom se isto piše. Škorpioni su vam trn u oku, a i vi njima. I poslodavci Jarci su vam medeni, a volite i vredne Device.

Device su najljepše u kasno leto, slane i posunčane. Do leta je dug put, što će se dešavati dotad? Od marta do maja kuvaćete i peglati.

foto: Profimedia

U avgustu ćete krenuti na zasluženi odmor, i to je vaš epicentralni seks mesec. Tada kreće vaše zaljubljivanje.

Jarci su čelični momci, i svaka ih devica želi rukama prigrliti. I žene Jarčevi su "bombetine", i nisu "materijal" za svakoga, već samo za one izdašno najistrajnije. April i maj, pa septembar…

Blizanci iznova "pune akumulatore", i vraćaju se u život. Ove "prošle" godine nigde vas nije bilo. Sada ćete sve lepo nadoknaditi, i to s kamatama samozadovoljstva. Najljepši ćete biti u proleće, tokom leta, na jesen i po zimi. Jasno vam je, stalno ste zgodni i poželjni.

A ko je jako lep, leti kroz život…

Vage su puno ljubavnih prilika propustili, i sada žale. Pa vi ste neubrani cvet, i strašno ste strašno seksi. Najljepši ćete biti u augustu.

foto: Profimedia

Imate skoro sve, samo vam još pokoje zrnce soli u glavi nedostaje. Sve će biti dobro. Volećete i bićete voljeni. A seksualni odnosi će vam služiti kao začinsko bilje.

Vodolije su zimska stvorenja, i znaju ledeno otpiliti nekoga. I Jarci su vam slični. Januar vam neće ljubavno započeti. U februaru, za maškarce, strastveno ćete se razdivljati. Zapalićete se za Vagu, i to još kako, i bez obzira kakve sve maske nosili.

Rakovi su opozitni sami sebi, i velike im probleme stvara vlastite nesuglasice. Zagleda ćete se u ograničenja, a ne u mogućnosti, i tu će biti početak i kraj svake priče. I onih intimno seksualnih. Vaš iskonski nagon za zbližavanjem i reprodukcijom, inspirisaće vas da sagradite ljubavno gnezdo.

Ako ne u maju, u decembru sigurno.

Škorpioni su sigurni u sebe, i mnogi se na njih lepe. Neće vam biti lako probrati "najpoželjniju udavaču", i često ćete upadati u strastveno ljubavne probleme, a ponajviše krajem leta. Kad se za rođendan pohvatate s Jarcem, sve će vam biti jasno i znaćete koga želite.

Ribe će u godini novoj biti nikad jače i delotvornije. Spakovaćete se u mirnu i sigurnu ljubavnu luku, i nećete plivati i roniti uokolo.

Potporu s nebesa imatćete kontinuirano i malo toga će vam stvarati smetnje u životu. Najseksipilnije stvorenje na svetu, i šire, bićete u aprilu, i još i u decembru. Crvena ste jagodica u šlagu na torti.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/aura.ba)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir dnevni horoskop za 05.01.2018.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track