URAN KREĆE DIREKTNIM HODOM: Pod uticajem Ovna napraviće velike promene u vašem životu, evo u kojim poljima!
Foto: Profimedia

SVE SE MENJA

URAN KREĆE DIREKTNIM HODOM: Pod uticajem Ovna napraviće velike promene u vašem životu, evo u kojim poljima!

Zanimljivosti -

Drugog dana januara Uran je krenuo direktnim hodom i to u znaku Ovna i dovešće do eskalacije emocija i osećanja u periodu.

Ovo je planeta buntovnik, glasnik velikih promena i slobode. On ne radi stvari jer prosto tako treba i ne smeta mu da uzburka stvari. On žudi za uzbuđenjima i iznenađenjima kao i za odlučnim akcijama. Nije sebičan, ali ne želi ni da se preterano žrtvuje.

Dok je bio retrogradan doveo nas je u situaciju da preispitujemo sebe i to ko smo mi u odnosu na naše prijatelje i porodicu. Možda ste došli do zaključka da vi zapravo niste onakvi kakvim vas smatraju. Pet meseci smo se mi preispitivali i lupali glavu analizirajući različite situacije kako bismo shvatili ko smo i gde smo.

U kombinaciji sa Ovnom dobijamo pravu eksploziju energije, brzinu koju nikako ne možemo da smanjimo i ne zaustavljamo se ni zbog čega. Ovo će biti period pozitivnih promena koje smo dugo čekali.

foto: Profimedia

Lakše nam je da se ne nadamo i ne očekujemo da se nešto desi jer ćemo kada dođe do toga biti manje razočarani. Ali, nekada je život lepši kada se nadamo i očekujemo. Ovo zahteva od nas da se manemo prošlosti i prepustimo sadašnjem trenutku.

Ne možemo da kontrolišemo život i naša reč neće uvek biti poslednja, stvari neće ići kao po loju, ali ne smemo zbog toga da pustimo da sve ide svojim tokom bez našeg uticaja.

Kada Uran krene direktno kroz Ovna dešavaće se iznenađenja, otkrivaće se nove istine i javiće se želja za napredovanjem. Nakon toliko vremena konačno znamo ko smo i gde smo i želimo da delamo u skladu sa tim. Mnogi će videti promene u porodičnoj rutini. Direktan hod donosi i nove poslovne mogućnosti i donošenje važnih odluka u vezi. Konačno ćemo imati hrabrosti da istupimo onakvi kakvi smo zaista i prihvatimo svu sreću koja ide ka nama.

foto: profimedia

(Kurir.rs/Your tango)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir dnevni horoskop za 05.01.2018.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track