(VIDEO) PLATIO 32.000 EVRA DA MU IZVADE 4 REBRA: Nosa ih sa sobom u tegli, a razlog će vas ŠOKIRATI...
Foto: Profimedia

LJUDSKI KEN IMAO više od 60 OPERACIJA i POTROŠIO 600.000 evra

(VIDEO) PLATIO 32.000 EVRA DA MU IZVADE 4 REBRA: Nosa ih sa sobom u tegli, a razlog će vas ŠOKIRATI...

Zanimljivosti -

Brazilac Rodrigo Alveš (34) šokirao je javnost kada je početkom januara izvadio čak četiri rebra, a sada je Ljudski Ken, kako ga nazivaju, ta ista rebra doneo u tegli u jutarnji program britanske TV emisije "This Morning".

foto: Printscreen

"Presrećan sam jer sada imam napokon struk od 50,8 sentimetara. Znam da je operacija mogla biti pogubna za život, ali doktori su mi uklonili 11. i 12. par rebara koji su poznati i kao 'lažna rebra'. Jedini sam muškarac na svetu koji je to uradio. Mislim da je to velika stvar, pogotovo za Holivud", rekao je stjuard.

Operaciju je platio oko 32.000 evra.

"Bio sam kod tri doktora, dva u Evropi i jednog u Americi. Svi su rekli kako nema šanse da mi izvade šest rebara pa sam se zadovoljio sa četiri", rekao je Ljudski Ken.

foto: Profimedia

Za vreme gostovanja njegova rebra celo vreme bila su u tegli pored njega. Kaže da se na zahvat odlučio 'kako bi mu sakoi bolje pristajali'.

"Kada su sva moja rebra bila na broju, morao sam prekrajati sve svoje sakoe jer su bili preuski. Sada više nemam taj problem", dodao je.

Inače, Rodrigo je imao šezdeset operacija na koje je do sada potrošio više od 600.000 evra.

foto: Profimedia

"Nedavno sam se podvrgnuo i detoksu u Indiji koji mi je pomogao da privremeno izgubim kilograme. Izgled mi je jako bitan i sve ulažem u njega", rekao je stjuard.

(Kurir.rs/Foto Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track