Najnovije vesti

(VIDEO) RODITELJI MU NISU DALI DA SE OŽENI: A onda je mlada (38) poklonila dečku (23) 100.000 dolara i novi ferari...
Foto: Printscreen

Usijale se društvene mreže!

(VIDEO) RODITELJI MU NISU DALI DA SE OŽENI: A onda je mlada (38) poklonila dečku (23) 100.000 dolara i novi ferari...

Zanimljivosti

Venčanje jedne Kineskinje (38) i petnaest godina mlađeg mladića privuklo je veliku pažnju javnosti.

 

Naime, mlada iz prvog braka ima 14-godišnjeg sina, dok je mladoženjina mama samo godinu dana starija od snajke pa su se njegovi roditelji protivili braku. 

foto: Printscreen

Budući da je žena ostala trudna, mladić je preuzeo potpunu odgovornist i zaprosio je. Njegovi roditelji, međutim, nisu hteli ni da čuju za venčanje, ali kada je mlada budućem taštu i tašti dala 100.000 dolara i ferari  od 784.000 dolara, nisu imali ništa protiv. 

 

Na videu koji je postao viralan vidi se kako mlada i mladoženja mašu gostima iz sportskog automobila, dok mlada nije skidala osmeh sa lica okićena sva u zlatu. 

foto: Printscreen

 

Mnogi su na društvenim mrežama komentarisali da između njih dvoje nema ljubavi već da se mladić ženio samo zbog njenog bogatstva-  u ime bogatstva.

 

"Prava ljubav. Istinska ljubav novca", "Da li ste sigurni da nije samo debela?", "Izgeda starije od 38 godina", "Ako je toliko bogata, zašto ne uradi plastičnu operaciju",  samo su neki od surovih komentara na društvenim mrežama. 

 

(Kurir.rs/Foto Pritnscreen)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) DEČACI ČIGRE! Ova dva dečaka iz Azerbejdžana toliko dobro igraju po taktu muzike, da ćete ih gledati u jednom dahu!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...