SUROVO ILI MUDRO?

(VIDEO) TERA SINA DA TRČI PO KIŠI 1,6 KM DO ŠKOLE: Postupak ovog tate jedni hvale, drugi osuđuju! Šta vi mislite?

Zanimljivosti -

Kada čujete da je neki tata terao dete da trči do škole po lošem vremenu, sigurno da ćete pomisliti "kakav užasan roditelj!". Međutim, Brajan Tornhil, koji je to uradio svom sinu, ima objašnjenje za surovi postupak.

Saznao je da je njegov desetogodišnji sin maltretirao druge đake u školi i autobusu, pa je rešio da mu da lekciju koja će ga naučiti pameti. Tata Brajan je saopštio malom nasilniku da naredna tri dana neće ići prevozom na nastavu, već će razdaljinu od jedne milje (1,6 km) prelaziti trčeći, a da će ga on pratiti autom u stopu. To je potom snimio i postavio na internet uz komentare da "malo vežbe do škole nikoga nije ubilo", kao i da su nastavnici "primetili da mu se ponašanje već popravilo". On je, takođe, posavetovao druge roditelje da "ne treba da budu prijatelji sa svojom decom, već ono što treba da budu - roditelji".

Mnogi su ovog oca podržali u onome što je uradio, ali ga je, takođe, veliki broj ljudi osudio smatrajući da je i sam Brajan primenio nasilje kada je sina naterao na ovako nešto. Šta vi mislite? Da li odobravate ili osuđujete ovakav vaspitni metod?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track