HOROSKOP OTKRIVA KOME KOSMOS REŠAVA SVE BRIGE: Jedan romantičan pogled menja život ovog znaka
Foto: Shutterstock

Astro opasne sudbine

HOROSKOP OTKRIVA KOME KOSMOS REŠAVA SVE BRIGE: Jedan romantičan pogled menja život ovog znaka

Zanimljivosti -

Dnevni horoskop - konjukcija Meseca i Neptuna ukazuje na buđenje talenta, uživanje u omiljenim aktivnostima i lepe planove, a evo koji će znak Zodijaka danas biti najsrećniji, piše Lovesensa.

Drage Vodolije, u ostvarenju želja imate veliku podršku Univerzuma, pa su Neptun, Sunce, Jupiter i Pluton odlučili da vas izbave iz ljubavnih problema. Vreme je da se otvorite partneru, a on će razumeti vaše želje i ambicije. Ovo je savršen dan za planiranje zajedničke budućnosti. Strasti se ponovo rađaju, a ljubav rešava sve brige!

Usamljene Vodolije se odavno trude da kontrolišu svoja osećanja i da uživaju u apsolutnoj slobodi. Međutim, moguće je da ćete danas upoznati osobu zbog koje će vam srce kucati jače. Iako se plašite da ćete upasti u zamku ljubavi, nećete tako lako jedne oči i osmeh izbaciti iz glave. Napravite prvi korak, jer prava ljubav ne zna za strah. Na poslu će vam novo poznanstvo otvoriti vrata uspeha. Ne plašite se da promenite posao, jer vam zvezde predviđaju period napretka i dobrih promena.

PROČITAJTE JOŠ:

OVA DREVNA MUZIKA IZ JERMENIJE OSLOBAĐA ČOVEKA OD BRIGA I STRESA

KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆI DETERDŽENT ZA PRANJE BELOG VEŠA

DONOSI NESREĆU - OVO NIKAKO NE SMETE DA DRŽITE ISPOD KREVETA

(Kurir.rs/Lovesensa - Foto: Shutterstock)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir dnevni horoskop 10.05.2018.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track