HOROSKOP OTKRIVA KOME SVEMIR MENJA LJUBAVNU SUDBINU: Ovaj znak očekuje divna romantična budućnost
Foto: Shutterstock

Astro strasti i uzbuđenja

HOROSKOP OTKRIVA KOME SVEMIR MENJA LJUBAVNU SUDBINU: Ovaj znak očekuje divna romantična budućnost

Zanimljivosti -

Dnevni horoskop - položaj Jupitera i Meseca donosi vatreni temperament i borbu za ostvarenje svojih snova, ali čuvajte se rizičnih dogovora i sukoba, piše Lovesensa.

Dragi Bikovi, zvezde su osvetlile put do ljubavi, a važno je da iskoristite baš ovaj trenutak da ispunite svoje romantične želje. Bikovi koji su u vezi danas će planirati zajedničku budućnost, a zbog dobrog položaja Urana i asteroida Vesta planovi se polako ostvaruju, naročito oni koji se odnose na potomstvo.

Usamljeni Bikovi, u skorijoj budućnosti očekujte puno romantičnih ponuda, a da li će vaše veze uspeti, uglavnom zavisi od vas. Tajna ljubavnog uspeha za jednog Bika jeste da bude svoj i da predstavi svoju izvanrednu i temperamentnu prirodu. Zvezde naglašavaju - u ljubavi očekujte neočekivano! Bikovi danas nisu raspoloženi za rad u timu. Potrebni su vam lični prostor i sloboda da razradite ideje i da se usavršite. Finansijska situacija je stabilna, a danas ćete pronaći važne poslovne kontakte koji mogu pomoći da u budućnosti imate bolji posao i veću zaradu.

PROČITAJTE JOŠ:

KAKO DA OTVORITE VRATA BOGATSTVA I PRIVUČETE NOVAC

KAKO DA OTERATE NEGATIVNE MISLI

OVA MAGIČNA MELODIJA OTVARA SVE ČAKRE

(Kurir.rs/Lovesensa - Foto: Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track