Najnovije vesti

HOROSKOP OTKRIVA KOGA ČEKAJU VATRENE NOĆI PUNE LJUBAVI: Ovaj znak zrači erotskom energijom
Foto: Profimedia

Seks, strast i izazov sudbine

HOROSKOP OTKRIVA KOGA ČEKAJU VATRENE NOĆI PUNE LJUBAVI: Ovaj znak zrači erotskom energijom

Zanimljivosti

Dnevni horoskop - Mesec (Jarac) u sekstilu je sa Jupiterom (Škorpija) i donosi uspeh na emotivnom i materijalnom polju, piše Lovesensa.

 

Ovaj aspekt donosi nam pozitivan životni preokret, pa će mnogi znakovi uživati u centru pažnje i dugo željenom napredovanju. Vreme je za optimizam!


Uran donosi ljubavnu harmoniju i savršen romantični plan u život rođenih u znaku Device. Velika bliskost sa partnerom i vaš magičan pakt sa anđelima ljubavi čine da svakog dana osećate da ste vas dvoje pobednički tim u trci za sreću. Moguće je da ćete imati razmirice oko toga da partner ne sme da ugrožava vašu privatnost, ali svaki sukob završava se nežnim poljupcem. Od sumraka do svitanja prati vas najlepša čarolija ljubavi.


Usamljene Device danas će upoznati zanimljivu osobu, ali u toku dana ne očekujte neki važan razvoj situacije. Zato će Device maštati i odlučiti se za akciju. Podsetiće se čarolije zavođenja i u sebi će probuditi erotsku energiju, a ako budu odvažne, očekuju ih noći pune vatrene ljubavi. Na poslu vas očekuje nerazumevanje kolega, klijenata i partnera, a mnoge Device neće uspeti da izbegnu stres. Međutim, magični Uran dolazi u pomoć i rešava svaku situaciju bez dodatnih komplikacija. Ovaj dan završavate kao pobednik!


PROČITAJTE JOŠ:

 

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP - PROVERITE DA LI BAŠ VAŠ ZNAK OČEKUJE SREĆA


OVE REČI TREBA DA IZGOVARATE PRE SPAVANJA ZA SREĆU,

 

ZDRAVLJE I USPEHOVO STAVITE ISPOD KREVETA I OTERAJTE NESREĆU IZ SVOJE KUĆE

 

 

Kurir.rs/Lovesensa/Foto: Profimedia

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

Kurir dnevni horoskop 28.06.2018.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...