HOROSKOP OTKRIVA ČIJI ĆE DOM ISPUNITI SREĆA: Ovom znaku Mars donosi dobru sudbinu
Foto: Shutterstock

Zvezde su samo njega izabrale

HOROSKOP OTKRIVA ČIJI ĆE DOM ISPUNITI SREĆA: Ovom znaku Mars donosi dobru sudbinu

Zanimljivosti -

Dnevni horoskop - kvadrat Sunca i Meseca donosi teškoće i velike prepreke, ali njih prihvatite kao novu životnu lekciju, piše Lovesensa.

Uprkos rizičnom uticaju planeta, jedan znak Zodijaka spreman je da uradi sve za sreću i pozitivnu energiju, a baš njemu zvezde šalju najlepše darove!

Drage Device, prestali ste da se takmičite sa partnerom za prevlast u vezi i pronašli ste zajednički put. Magija trigona Merkura i Marsa donosi divan period u romantičnoj vezi. Vaša osećanja su iskrena i ne osvrćete se ka prošlosti, već uživate u svakom zajedničkom trenutku. Sreća je ponovo ispunila vaš dom!

Usamljene Device će preko prijatelja upoznati zanimljivu osobu koja će probuditi maštu. Možda ovaj odnos neće prerasti u ozbiljnu vezu, ali svakako će vas iznenaditi talas novih romantičnih osećanja. Nakon nekoliko sati razgovora, smeha i nežnosti, u vašem srcu ponovo će goreti ljubavna vatra. Odnos sa kolegama na poslu je odličan i činite savršen tim. Na kolege možete da se oslonite, a oni će pratiti vaše ideje. Ako vam je potrebna pomoć da završite neki projekat, ne ustručavajte se. Mars vam šalje pozitivnu energiju, pa ćete lako obavljati svakodnevne aktivnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

LJUBAVNI HOROSKOP ZA DANAS

AKO NEKO MISLI NA VAS, SVEMIR ŠALJE OVA 3 ZNAKA

AKO PRIMETITE OVE SIGNALE, U VAŠ ŽIVOT STIŽE VAŽNA OSOBA

Kurir.rs/Lovesensa/Foto: Shutterstock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track