IVANA (32) SE RANIJE VRATILA KUĆI I UHVATILA MUŽA (43) NA GOMILI SA KOMŠINICOM (19): Pala je u očaj i zatražila pomoć od Milovana, a ovako URNEBESAN savet sigurno nije OČEKIVALA! HIT (FOTO)
Foto: Profimedia

ZA SVE IMA REŠENJE

IVANA (32) SE RANIJE VRATILA KUĆI I UHVATILA MUŽA (43) NA GOMILI SA KOMŠINICOM (19): Pala je u očaj i zatražila pomoć od Milovana, a ovako URNEBESAN savet sigurno nije OČEKIVALA! HIT (FOTO)

Zanimljivosti -

Iako je za većinu žena preljuba znak da je braku došao kraj, možda ipak postoji način da se spase veza od razvoda, a jedan od načina je gledati preljubu na jedan sasvim drugi način.

Naime, društvenim mrežama širi se savet Milovana koji je uputio nesrećnoj Ivani. Ona je uhvatila muža kako je vara sa komšinicom i razmišlja kako da preboli sramotu koju je doživela.

Dragi Milovane,

Nadam se da ćete mi pomoći. Pre par dana sam otišao na posao ujutro i ostavila muža kod kuće da gleda televiziju. Kilometar od kuće zaustavio mi se auto, nije hteo opet da upali pa sam otišla peške nazad, kući. Kada sam došla kući nisam mogla da verujem šta sam videla. Moj muž je bio u krevetu sa komšinicom. Ja imam 32 godine, moj muž 43, a komšinica 19, mi smo u braku 10 godina. Ja sam pod stresom, stalno plačem, poludeću, molim te neki dobar savet, molim, pomozi mi. Pozdrav Ivana.

foto: Shutterstock

Usledeo je urnebesan savet.

Draga Ivana, Uvek sam tužan kad čujem da ljudi imaju takve probleme. Može biti više razloga zašto se automobil na tako maloj udaljenosti od kuće. Ali prvo treba videti da li ima dovoljno goriva, možda je uzrok nekvalitetan benzin. Možda ne radi pumpa ili imaš neki elekrični problem - akumulator, svećice, sistem paljenja, može biti i centralno zaključavanje. U svakom slučaju, ja bih predložio da pozoveš majstora koji će odvući automobil u servis i tamo da sve pregleda.

Pozdrav, vaš savetnik Milovan.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Foto Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track