DOBRO IH SE ČUVAJTE: Ova 4 horoskopska znaka NIKAKO ne smete NALJUTITI, njihova OSVETA je SUROVA!
Foto: Profimedia

ONI NIKAD NE ZABORAVLJAJU

DOBRO IH SE ČUVAJTE: Ova 4 horoskopska znaka NIKAKO ne smete NALJUTITI, njihova OSVETA je SUROVA!

Zanimljivosti -

Ovo su pet horoskopskih znakova koje ne smete nikako naljutiti ili im se zameriti jer ćete na svojoj koži osetiti sav njihov bes.

Bik

Prirodno intenzivan znak, ljut i uvređen postaje tri puta gori. Tuga koju oseća Bik i neki drugi znak horoskopa su neuporedive. Kod Bika sve je puno intenzivnije, dugotrajnije i ostavlja posledice na život i narav Bikova.

Dakle, kad se Bik uzruja, ne može se reći da je on uznemiren i da će ga proći, Bik eksplodira. Bika će najviše izbaciti iz takta i dugoročno ga povrediti kad shvati da se njegova odanost koristi ili da je prevaren. To se ne oprašta i ne zaboravlja.

foto: Profimedia

Lav

Pripadnici znaka Lava su jako ponosni, a ego upravlja njihovim životom. Najgore što im se može dogoditi jeste neka situacija ili osoba koja ugrožava njihovu sliku o samima sebi ili direktno utiču na njihov ponos - to je neoprostivo! Upozorenje, pa čak i prijateljske savete mogu shvatiti kao napad na svoj karakter što ne opraštaju, a većinu puta odbijaju i komunikaciju s tim čovekom sve do trenutka dok nemaju razrađeni plan osvete. Onda se osećaju da imaju kontrolu na situacijom i njihovo ponašanje se naglo menja. Lavovi jako teško opraštaju bilo koju vrstu ugrožavanja njihovog ega.

Devica

Ovaj znak je spreman da uradi sve u svojoj moći za ljude koje voli jer se s njima oseća povezano na puno dubljem nivou, stoga nije čudno ako Devica oseti da ju je prijatelj izdao da se oseti povređeno. Kod Devica je zanimljivo da će se čak i u situacijama kad im puca srce to jako teško primetiti. Dok izvana izgledaju hladno, često iznutra ključaju. U ovakvim slučajevima Devicama kroz glavu prođe sve što su za tog čoveka učinile, svaka usluga, ustupak i pomoć koju su pružile i zbog toga mogu dugo biti ljute, a bez obzira na to kako se situacija razreši, nema šanse da Devica ikad zaboravi što im je učinjeno. Ovakve izdaje Device gledaju kao direktni napad na njihov karakter, a to ne opraštaju.

Škorpija

Osveta... Kad se osećaju uvređeni, izdani, ismejani ili nešto treće, Škorpija samo planira osvetu, do detalja. Inače, pesimistični, Škorpije su sklone da emituju negativnu energiju. Oni ništa ne rade nadajući se najboljem, već rade nešto kako bi izbegli nešto loše. I onda kad još njihovi bliski svojim ponašanjem, izjavama ili situacijama koje stvore dodaju još loših stvari u njihov već negativan život, ljuti su i uvređeni, i teško će to oprostiti, ako ikad i oproste.

foto: profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track