METJU (33) IMA 248 KG I DRŽAVU KOŠTA 250.000 FUNTI: Svaki dan naručuje pice u bolničku sobu, zauzima 4 kreveta i napao je 4 medicinske sestre (FOTO)
Foto: Printsceen/Facebook

SESTRE SU OČAJNE

METJU (33) IMA 248 KG I DRŽAVU KOŠTA 250.000 FUNTI: Svaki dan naručuje pice u bolničku sobu, zauzima 4 kreveta i napao je 4 medicinske sestre (FOTO)

Zanimljivosti -

Metju Kroford (33), koji ima 349 kilograma i u bolnici blokira tri kreveta, košta državni zdravstveni fond četvrt miliona funti.

A ovo je uprkos tome što je on po zdravstvenom stanju sposoban da bude otpušten iz bolnice. Kako navode izvori, Kroford je trebalo da bude prebačen da o njemu brinu socijalne ustanove, ali je to premeštanje odloženo kada se saznalo da Krofor ima osudu zbog napada na medicinske sestre.

Tvrdi se da se 120.000 funti od njegovog bolničkog računa nagomilalo od kad je primio otpusnu listu pre tri meseca, izveštava Miror.

Za Kroforda se tvrdi da je naručivao pice i dostavu hrane na odeljenje na kom je bio smešten, ali on tvrdi da su to neistine.

- Ovde postoji strah da će on ostati na odeljenju do Božića - rekao je izvor iz bolnice.

- Poslednje odeljenje na koje je trebalo da pređe otkazalo je mesto pošto su saznali za njegovu prošlost.

Ranije ove godine, Kroford je osuđen zbog napada na četiri medicinske sestre na odeljenju bolnice "King's mill". Optužuju ga da "blokira krevete", a poreski obveznici finansiraju njegov ojačani krevet koji ih košta 7.000 funti nedeljno.

Osoblje bolnice se žalilo da im je "muka od njega", jer je, medicinski gledano, sa njim sve u redu.

foto: Printsceen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track