NAJVEĆI BLAM KOJI STE VIDELI U SUPERTALENTU, ŽIRI NIJE PRESTAJAO DA SE SMEJE: Mladi Poljak se vratio na SCENU i doživeo novo PONIŽENJE (VIDEO)
Foto: Printscreen

PROPAO MU TRIK

NAJVEĆI BLAM KOJI STE VIDELI U SUPERTALENTU, ŽIRI NIJE PRESTAJAO DA SE SMEJE: Mladi Poljak se vratio na SCENU i doživeo novo PONIŽENJE (VIDEO)

Zanimljivosti -

Poljak Majkl prijavio se u hrvatski Supertalenat, ali nije impresionirao žiri koji ga je poslao kući sa četiri "NE". Pžiokušao je da se predstaviti levitacijom uz pomoć stolica, ali nije uspeo ni sekund da ostane u vazduhu, pao je, a žiri nije mogao da prestane da se smeje.

"Bez obzira šta je mladić hteo da pokaže, žiri se ponašao tako da je mene bilo sramota", napisala je jedna gledateljka posle njegovog nastupa.

foto: Printscreen

Sada se levitator ponovno vratio kako bi dokazao žiriju da su pogrešili što ga nisu pustili u polufinale. Trik mu je naposletku uspeo, a njegov nastup izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama.

Mnogima je bilo drago što je uspeo da se osveti žiriju koji ga je ismejao, ali bilo je i onih koji su imali zamerke.

"Koja glupost, fora viđena već 300 puta, nek napravi to bez plašta ispod kojeg je konstrukcija koja ga drži", napisao je jedan gledalac.

"Kakva je ovo prevara, čoveče", pita se jedan gledatelj. Drugi je dodao da mu nije jasno zašto je plašt kojom se takmičar pokrio na početku srebrni, a kasnije crveni...

Kurir.rs/24sata.hr/Foto Printsceen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track