Najnovije vesti

HOROSKOP OTKRIVA KOME MAGIČAN MLAD MESEC OSTVARUJE ŽELJE: Ovaj znak čeka neverovatno dobar život
Foto: Shutterstock

HOROSKOP OTKRIVA KOME MAGIČAN MLAD MESEC OSTVARUJE ŽELJE: Ovaj znak čeka neverovatno dobar život

Zanimljivosti

Dnevni horoskop - mlad Mesec donosi početak novog životnog ciklusa u kojem se intuicija pojačava, a ideje i šanse za uspeh rastu, piše Lovesensa. Ukoliko ste planirali da započnete neki važan projekat, sada je pravo vreme! Evo na koji znak najbolje utiče magija mladog Meseca...

 

Dragi Rakovi, mlad Mesec pomaže da iskrenost dominira vašim ljubavnim odnosom. Sada možete partneru sve da kažete, otvorite srce bez problema i napokon ponovo verujete jedno drugom. U ljubavnim vezama ne vlada uvek "ružičasta" atmosfera, ali sa trenutnim stavom partner i vi uspećete da rešite svaki problem. Vi ste pre svega najbolji prijatelji, pa onda ljubavnici, zato ćete i uspeti u budućnosti da dotaknete najlepšu zvezdu ljubavne sreće.

 

Usamljeni Rakovi gaje osećanja prema jednoj atraktivnoj osobi kojoj se plaše da priđu. Zamislili ste trenutnu simpatiju kao savršenstvo, prija vam ta energija i ljubaznost, ali ništa nećete postići manipulacijom. Važno je da se pokažete u pravom svetlu, da otkrijete koliko ste nežni i ranjivi, a iskrenost uvek donosi najlepše plodove ljubavi.

 

Na poslu je bitno da se fokusirate na važne i urgentne situacije, a sve što vas je mučilo u prethodnom periodu napokon će se razrešiti. Vredni ste, praktični i znate za šta se borite, a ukoliko tako nastavite, planovi će se ispuniti brže nego što ste se nadali.

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

HOROSKOP - OVA 3 ZNAKA OČEKUJE NESREĆA I LOŠA SUDBINA U DECEMBRU

 

HOROSKOP OTKRIVA - KAKVI SU PRIJATELJI RIBE, ŠKORPIJE I RAK

 

STRELAC - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

 

 

(Kurir.rs / Lovesensa / Foto: Shutterstock)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...