HOROSKOP ALARM ZA PUN MERKUR! ASTROLOŠKO ČUDO OTKRIVA VAM ŠANSU ZA USPEH: Evo šta treba da uradite
Foto: Shutterstock

NIJE PUN MESEC ALI JE PUN MERKUR!

HOROSKOP ALARM ZA PUN MERKUR! ASTROLOŠKO ČUDO OTKRIVA VAM ŠANSU ZA USPEH: Evo šta treba da uradite

Zanimljivosti -

Top horoskopski alarm za danas najavljuje specifičan položaj Sunca i Merkura, poznat kao pun Merkur, piše​​​​​​ Lepa & Srećna.

Znači, nije pun Mesec, ali je pun Merkur! Ovako astrolozi opisuju poziciju velike konjukcije Sunca i Merkura, kada su ove dve planete poravnate sa Zemljom, a Merkur je na spoljašnjoj strani u odnosu na Sunce.

Ovo je vreme kada ljudski umovi postaju veoma prijemčivi za kosmičke ideje, pa su mogući potpuno novi pravci razmišljanja i nova rešenja.

Pokušajte i da se prisetite da li vam se nešto važno dogodilo 27. novembra prošle godine, kada je na nebu bila slična, ali "mala konjukcija" pa je tada posejano seme novog početka - u tome se krije i uzrok događaja koji će vam danas ukazati na to kojim pravcem treba krenuti dalje.

Danas će naročitog uspeha imati žene, a posebno one koje su sklone pobuni i ambiciji. Ovakve osobe ne beže od konflikata, one su spremne da iskoriste i sukobe i bes kako bi izborile svoj put ka vrhu. Horoskop vas podstiče da prekršite tabue, da potisnete emocije i postavite logiku na prvo mesto. Najveći uspeh imaće oni koji mogu da izađu iz klišea i napuste uhodane putanje. Oni imaju šansu da iskoriste ovu šokantnu energiju koju zvezde najavljuju.

PROČITAJTE JOŠ:

KAD JE POST U 2019. GODINI: datumi za Veliki post, Petrovski post, Velikogospojinski post i Božićni post

KALENDAR POZNATIJIH SRPSKIH SLAVA

KINESKI HOROSKOP ZA VIŠE NOVCA: kako da izaberete boju novčanika prema vašem znaku

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track