NE PRISTAJTE NA KOMPROMIS: U ovih 5 situacija morate da mislite SAMO NA SEBE! Partner nije uvek u pravu, a neke GRANICE moraju da postoje
Foto: Profimedia

držite do sebe

NE PRISTAJTE NA KOMPROMIS: U ovih 5 situacija morate da mislite SAMO NA SEBE! Partner nije uvek u pravu, a neke GRANICE moraju da postoje

Zanimljivosti -

Veza zahteva žrtvovanje i razumevanje, ali ne treba uvek pristajati na kompromis jer neke situacije treba da se tiču samo vas. U pojedine oblasti života partner ipak ne treba da zalazi i neophodno je da imate slobodu odlučivanja o svemu što se odražava na vaš život, ali ne i partnerov.

foto: Profimedia

Partner određuje vaš stil oblačenja

Promena stila oblačenja je nešto što treba najočiglednije da vam ukaže na njegove prave namere. Ako ste bili seksi tigrica kada ste počeli da se zabavljate, zaista nema smisla da, kada ste osvojili njegovo srce, postanete Amiš devojka. To što on cvili da mu tako doterano delujete zainteresovano za druge muškarce, je zahtev na koji treba da mu odgovorite da volite da se tako oblačite zbog sebe i da nema razloga za brigu.

Brani vam da imate prijatelje

Ukoliko vaš partner cilja ka tome da vam upropasti odnose sa prijateljima ili vam brani da se družite sa određenim osobama, možda samo preterano brine za vas, plaši se da ne budete povređeni. Ali opet, on nema pravo da vam zabrani da komunicirate i vidite one koji su vam dragi.

Insistira na tome da promenite posao

Karijera je veoma važan i sastavni deo našeg života. Ako vaš partner ne podržava vaš posao ili još gore govori vam da se odreknete svog posla pravo vreme je da se zapitate o daljem ishodu i razvoju vaše veze.

foto: profimedia

Meša se u vaš odnos sa roditeljima

Prepirke često mogu nastati i ukoliko se vaš partner ne slaže sa stavovima vaše porodice i vrlo često je sklon tome da se meša u vaš odnos sa njima. Oni nisu u obavezi da budu prijatelji, ali neko uzajamno poštovanje treba da postoji, izbegavajući u što većoj meri međusobne konflikte, kritične situacije i ultimatume.

Pokušava da promeni vas i vaše navike

Neke veze vam pomognu da uvidite svoje greške i na čemu biste mogli da poradite, ali kada neko pokušava potpuno da vas promeni, to je znak da odete i pronadjete nekog kome cete se vi svideti takvi kakvi jeste i nece mu biti prioritet da menja vas ili vaše navike.

foto: profimedia

Kurir.rs/Super žena/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track