Najnovije vesti

IZBEGNITE LJUBAVNI BRODOLOM: Ako ne želite da patite, ne izlazite na DEJT sa ovim horoskopskim znacima!
Foto: Profimedia

bolje sprečiti

IZBEGNITE LJUBAVNI BRODOLOM: Ako ne želite da patite, ne izlazite na DEJT sa ovim horoskopskim znacima!

Zanimljivosti

Astrolozi savetuju sledeće: ako do kraja 2019. godine želiš da izbegneš slomljeno srce i ljubavne patnje, ni u kom slučaju nemoj da ideš na dejt sa ovim horoskopskim znakovima:

 

foto: Profimedia

Ovan

 

Ako si rođena u znaku Ovna, drži se podalje od Riba. Senzibilne Ribe će te samo usporavati i sprečavati tvoj uspeh.

 

Bik

 

Ove godine Bikovima nikako neće odgovarati Blizanci. Oba horoskopska znaka žele da postignu mnogo toga u 2019. godini, a zajedno bi im to bilo teško. Jedan bi smetao drugome i na kraju biste ostali razočarani.

 

Blizanci

 

Rakovi se ove godine koncentrišu isključivo na porodičnu sreću, a to Blizancima nije nikako na prvom mestu. Ova kombinacija će žalosno završiti, pa je bolje da uopšte ne započinju vezu.

 

Rak

 

Rak i Vaga bi trebalo ove godine da drže prste dalje jedno od drugoga. Dok je Rak čvrsto sa dve noge na zemlji, Vaga je još u potrazi za smislom života.

 

Lav

 

Premda se Lav i Škorpija brzo seksualno privuku, moraju da budu jako oprezni. Naime, Škorpija želi ove godine da uživa u slobodi i ne želi čvrstu vezu.

 

foto: Profimedia

Devica

 

Devica čezne za nekim ko zna šta želi. Premda će Vodolija verovatno ostaviti dobar utisak i činiće se da je možda on onaj pravi, Devica ne bi trebalo da se previše oduševljava - ljubavni jadi su zagarantovani.

 

Vaga

 

Osobe rođene u znaku Vage će se ove godine koncentrisati jedino još na sebe same. Nažalost, Bik bi im mogao smetati na tom putu.

 

Škorpija

 

Škorpija čezne za zabavom i ove godine ne želi čvrstu vezu. Zbog toga bi trebalo da napravi široki luk oko Strelca - on želi ove godine ozbiljnu vezu.

 

Strelac

 

Premda Strelca magnetski privlači Devica, ona će verovatno pobeći od veze - a ti ćeš ostati slomljenog srca.

 

Jarac

 

Jarčevi su ambiciozni ljudi željni znanja. Stoga im neodlučne Vage nikako ne odgovaraju.

 

Vodolija

 

Vodolije ove godine ne bi trebalo da se zaljube u Ovna. Nažalost, nisu na istoj talasnoj dužini, pa će često izbijati svađe.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Super žena/Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...