Najnovije vesti

PAROVI SE NAJČEŠĆE SVAĐAJU ZBOG SEK*A! Drugi razlog će vas posebno IZNERVIRATI
Foto: Profimedia

NIJE IM LAKO

PAROVI SE NAJČEŠĆE SVAĐAJU ZBOG SEK*A! Drugi razlog će vas posebno IZNERVIRATI

Zanimljivosti

Bez obzira što se razlozi za svađu muškarca i žene razlikuju i zavise od ličnog, međusobnog odnosa, neke stvari koje najčešće dovode do svađe zajedničke su svim parovima.

 

Kako piše "Gardijan" nedavno istraživanje sprovedeno na jednom američkom univerzitetu dokazalo je da se parovi najčešće svađaju zbog ove tri stvari:

 

Seks

 

Možda neočekivano, ali kada malo bolje razmislite, seks je veoma važan deo svake ljubavne veze, pa zato i ne čudi što oko njega takođe nastaju nesuglasice. Najčešći razlog zbog kojeg se parovi svađaju, a da je povezan sa seksom je taj što jedna strana želi više, a druga manje, što stvara nezadovoljstvo i pobunu.

 

foto: Profimedia

Urednost

 

Istraživanje koje je uradio "Storage World" dokazalo je da čak 61 posto žena odbija neurednost i aljkavost kod muškarca. Iako je sa muške strane postotak znatno manji, 25 posto, čini se da je to dovoljno da bi do prepirke oko (ne)urednosti došlo kod većine parova.

 

Loša komunikacija partnera

 

"Gardijan" ovaj razlog naziva "sindromom lažnog pamćenja". Naime, mnoge osobe kada ne slušaju šta im druga osoba govori, kada im se skrene pažnja na to, pokušavaju da se obrane laganjem da to nije istina i izmišljanjem izjava koje nikada nisu izrečene.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Super žena/Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...