Najnovije vesti

BOŽE, PETRA! PROSLAVILA IH JE JEDNA REČENICA! Šta se DESET godina posle snimka koji je OČARAO SRBIJU desilo sa čuvenim devojčicama (FOTO)
Foto: Pritnscreen/TV Centar

Jednostavne devojčice

BOŽE, PETRA! PROSLAVILA IH JE JEDNA REČENICA! Šta se DESET godina posle snimka koji je OČARAO SRBIJU desilo sa čuvenim devojčicama (FOTO)

Zanimljivosti

Natalija i Petra iz Svilajnca su dve devojčice koje su pre desetak godina, kada su imale samo četiri godine, postale veoma popularne zbog jedne čuvene rečenice: "Bože, Petra"!

foto: Pritnscreen/TV Centar

Prošla je decenija, devojčice su porasle, a rečenica je i danas ostala. 

"Mnogo mi je ta rečenica obeležila život. Postala sam popularna mnogo. U početku sam se mnogo slikala sa ljudima, na ulici me pitaju. Pre je bilo mnogo ljudi", okrila je Natalija, koja je izgovorila čuvenu rečenicu i tako sa drugaricom postala jedna od najpopularnijih devojčica u Srbiji.  

Natalija Mitrović sa samo četiri godine je postala poznata u celom regionu, a danas je učenica osmog razreda OŠ "Jovan Jovanović Zmaj".

foto: Pritnscreen

Mnogi su zbog rečenice "Bože, Petra" mislili da je upravo ona Petra, pa čak i posle toliko godina i dalje je mešaju sa drugaricom kojoj je uputila rečenicu. 

"I danas me pitaju da li sam ja ta "Bože Petra". Ove godine su me na kampu da li sam ja to ta devojčica. I dan-danas se šale na moj račun, meni je danas malo neprijatno. A kada sam bila manja mi je prijalo", obrazložila je Petra Milošević, takođe učenica osmog razreda OŠ "Jovan Jovanović Zmaj". 

foto: Pritnscreen/TV Centar

Kurir.rs/Foto PrintscreenTV CENTAR

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...