Najnovije vesti

U SREDU JE PUN MAGIČNI MESEC! Sve od čega ste bežali sad će vas POGLEDATI u OČI, a ovoga se morate dobro ČUVATI!
Foto: Shutterstock

mesečeve mene

U SREDU JE PUN MAGIČNI MESEC! Sve od čega ste bežali sad će vas POGLEDATI u OČI, a ovoga se morate dobro ČUVATI!

Zanimljivosti

U sredu, 2. septembra u 7 sati i 23 minute desiće se najemotivniji pun Mesec, onaj u znaku Riba. Na površinu izlazi sve ono sa čim je nužno da se suočite. U razdoblju smo velike čistke. Sve što smo potisnuli ili od čega bežimo, naći će se pred nama i pogledaće nas u oči!

Treba da rešimo neke probleme iz prošlosti. Ispod tepiha više nema mesta, na površinu izlazi sve ono s čim se nužno suočiti.

U idućih nešto manje od mesec dana nešto privodimo kraju, rešavamo jednu situaciju s kojom nismo u miru, a donedavno smo od nje okretali glavu.

U razdoblju smo velike čistke. Sve što smo potisnuli ili od čega bežimo, naći će se pred nama i pogledaće nas u oči.

Ovo je vreme kada se vraćamo unazad zbog toga što smo tamo nešto ostavili, a što nas sprečava da napredujemo. Brišemo prašinu u najskrivenijem ćošku života, možda naiđemo i na nešto što će nas iznenaditi, na spoznaju, uvid, onaj moment koji će rasvetliti tamu.

Reč je o  punom mesecu koji je vrlo osećajan i ranji. Pojavljuju se jake emocije koje nose neke poruke. Neke tajne izlaze na površinu.

Osoba iz prošlosti opet ulazi u naš život. Meditirajte. Uđite u tišinu kad vam je vanjski svet previše. Odmarajte se. Vodite računa o kvalitenom snu. Verujte svojoj intuiciji.

foto: Shutterstock

Pomažite osobama kojima je pomoć zaista potrebna. Ne žrtvujte se i ne osećajte se krivima. Tu se gubi energija.

Ne izolujte se od dobrih stvari i izazova zbog straha i nesigurnosti.

Iluzije i varke treba da budu otkrivene. Istina je jedini put. Čuvajte se izdaja i prevara, neke osobe će biti sklonije manipulacijama ili će nešto skrivati i to pod izgovorom da je to u naše dobro, ali pitanje je očijem dobru govore...

Budite u kontaktu s realnošću jer ovaj pun Mesec u Ribama voli da mašt i idealizuje, ali Sunce i Merkur u Devici i planete u Jarcu nas prizemljuju i govore nam što je stvarno i moguće.

I na kraju, promena počinje od vere. Verujte u sebe, verujte u ono što želite ostvariti. I polako, strpljivo prema napred.

foto: printscreen

Kurir.rs/atma.hr/Julijana Oremović

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...