SVAKI ZNAK IMA SVOJU BILJKU! Evo koje cveće treba da držite u kući prema svom HOROSKOPU
Foto: Profimedia, Shutterstock

astro

SVAKI ZNAK IMA SVOJU BILJKU! Evo koje cveće treba da držite u kući prema svom HOROSKOPU

Zanimljivosti -

Svaki znak ima svoju biljku.

OVAN - FIKUS

Odvažni, dinamični i kompetitivni – samo su neke od osobina koje opisuju osobu rođenu u znaku ovna. Fikus puzavac (Ficus pumila), koji će prekrasno izgledati u svakom domu, biljka je koja će se hrabro peti vašim zidom, ako mu dopustite.

foto: Profimedia

BIK - HOYA KERRY - ZELENO SRCE

Karakteristike ovog znaka su snaga, odanost i poverenje. Zelena biljka u obliku srca je dobar izbor za ovaj senzualni znak horoskopa.

BLIZANAC - ZELENI LJILJAN - "PAUK BILJKA"

Ova je biljka poznata po tome što se jako dobro prilagođava svim prostorima. Puno ili malo svetla, njoj je potpuno svejedno. Savršena je za osobe rođene u ovom horoskopskom znaku, koji su poznati po svojoj nežnoj naravi i raznovrsnosti

foto: profimedia

.RAK: MARANTA LEUCONEURA - MOLITVENA BILJKA

Osobe rođene u znaku raka su poznate po jakoj intuiciji, empatiji te su zaštitnički nastrojene prema ljudima koje vole, pa je ova biljka, poznata i kao „molitvena“ odličan izbor za njih.

foto: profimedia

LAV: TAMJANIKA - BROMELIACEAE

Ovo su tropske biljke poznate po svojim prekrasnim listovima, što ih čini savršenima za osobe rođene u ovom znaku koji su dramatični, otvoreni i vatreni.

foto: T.S.

DEVICA: FILODENDRON

Device su praktični ljudi pa je za njih idealan izbor biljka koja se lako održava a jedna od njih je upravo filodendron.

foto: Profimedia

VAGA: SPATIFILUM

Diplomatski nastrojene, graciozne i pravedne, samo su neke od karakteristika osoba rođenih u znaku Vage. Ova biljka iz porodice ljiljana je za njih idealan odabir, a osim što su lepe, brinu se za pročišćavanje zraka u domu.

foto: profimedia

ŠKORPIJE - ZLATNI PUZAVAC

Zbog strastvene prirode često ih vezuju za vatreni znak dok su oni ustvari vezani za vodu, pa je ova biljka koja obožava vodu dobar odabir za njih. Smatra se ona često biljkom prijateljstva, a ko je bolji prijatelj od jednog Škorpiona?

foto: Priofimedia

STRELAC - MONSTERA

Otvorena i vesela narav Strelca odlično se slaže s ovom neobičnom biljkom poznatom i kao „biljka švajcarski sir“ . Slobodno je nabavite za kuću ali pripazite ako imate ljubimce jer je za njih otrovna.

JARAC - KALANHOA - "VRAŽJI HRBAT" Baš poput pripadnika ovog horoskopskog znaka, ova je biljka nezavisna i istrajna.

VODOLIJA - KRUNICA - SENECIO ROWLEYANUS Jedinstven i poseban izgled ove biljke savršeno odgovara ovom znaku kojeg krase iste osobine.

RIBA - CVET ZLATNE RIBICE - NEMATANTUS Kreativnost i empatija su karakteristike ovog horoskopskog znaka, a ova biljka prekasnih narandžastih cvetova je idealan par za ove maštovite ljude.

foto: Profimedia

kurir.rs/ordimacia.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track