POSLE 8 GODINA, DOBILA SAM OVAJ VERENIČKI PRSTEN I PLAČE MI SE! A savet koji je dobila od JUVERILKE postao je HIT!
Foto: Shutterstock

Jesam li materijalista i sponzoruša?!

POSLE 8 GODINA, DOBILA SAM OVAJ VERENIČKI PRSTEN I PLAČE MI SE! A savet koji je dobila od JUVERILKE postao je HIT!

Zanimljivosti -

Na Fejsbuk grupi "policiju za vereničko prstenje" svakog dana iznedri neki novi problematičan prsten.

Ovog puta, to je buduća mlada koja nije zadovoljna vereničkim prstenom koji je dobila, a sliku je postavila na forum Reddit.

- Zajedno smo osam godina, a već tri pričamo o braku. Ovo je prsten za koji je štedeo. Jesam li materijalista i sponzoruša zato što neću da nosim ovaj bedan prsten? - pitala je forumaše.

Baš se potrudio da nađe najjeftiniji mogući. To dosta govori o tome kakav će biti u braku. Iskreno, na tvojoj sam strani. Ovo izgleda kao igračka. Čak i za malo para mogao je da kupi neki prsten koji neće puknuti čim ga jače stisneš. Nije čak stvar ni u ceni, meni se ne dopada koliko izgleda malo, neupadljivo i jadno - poručuju joj one koje je podržavaju.

"Ja sam juvelirka, specijalizovana za vereničko prstenje i burme. Sve što imam da kažem je - žene, molim vas ne udajte se za tipove koji vam daju ovakvo prstenje".

Bilo je, naravno, i onih koji nisu na mladinoj strani.

"Mislim da svaki put kada je problem u prstenu, zapravo postoji mnogo veći problem", "iskreno, meni ne bi smetalo da mi verenik da ovakav prsten. Bitno je to da se volimo i da želimo da stupimo u brak".

foto: Profimedia

kurir/blicžena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track