DRUŠTVENE MREŽE NISU STVARNOST! Influenserka pokazala kako TAČNO devojke menjaju IZGLED, naježila se sama od sebe! VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram

OTVORILA OČI MNOGIMA

DRUŠTVENE MREŽE NISU STVARNOST! Influenserka pokazala kako TAČNO devojke menjaju IZGLED, naježila se sama od sebe! VIDEO

Zanimljivosti -

Emili Klarkson, ćerka britanskog voditeljaDžeremija i influenserka, često naglašava koliko filteri na Instagramu mogu da naruše nečije samopouzdanje, a zahvaljujući svojem iskrenom pristupu prikupila je 113.000 pratilaca.

U jednoj od posljednjih objava influenserka je podelila video koji savršeno pokazuje kako ljudi mogu da promeniti svoj izgled na fotografijama koje završe na društvenim mrežama. Učinila je to na primeru svoje fotke koja ju je izmenila do neprepoznatljivosti, a čak je i promenjena njena boja kose.

"Treba shvatiti koliko je iskrivljena stvarnost na Instagramu. Koža koju vidite je izglađena, bora nema, kao i crvenila. Oči su posvetljene, boje su toplije. Neki su delovi manji, a drugi veći", napisala je Emili u opisu.

Naglasila je kako nisu samo filteri zaduženi za ovakvo iskrivljavanje stvarnosti, već postoji mnoštvo aplikacija koje rade isto.

"Upoređujemo se s nečim što jednostavno ne postoji. Gledam u ove svoje uređene fotke i ne prepoznajem se. To sam ja, ali samo neka holivudska verzija na aplikaciji", napisala je Emili.

Dodaje kako nikada nećemo biti srećni ako se nastavimo uspoređivati s ljudima koji doslovno ne postoje.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track