PENZIONERKA (81) UDALA SE ZA MLAĐANOG EGIPĆANINA (35) Prve noći sam se OSEĆALA KAO DEVICA, 35 godina mi niko nije prišao tako! ŠOK
Foto: Profimedia

uživaju u ljubavi

PENZIONERKA (81) UDALA SE ZA MLAĐANOG EGIPĆANINA (35) Prve noći sam se OSEĆALA KAO DEVICA, 35 godina mi niko nije prišao tako! ŠOK

Zanimljivosti -

Britanka Iris Džouns ima 81 godinu i nedavno je rekla "da" Egipćaninu Muhamedu Ahmedu (35). Ona je brak sa 46 godina mlađim Egipćaninom najavila za nacionalne medije, kada je po prvi put progovorila o njihovoj vezi. Tada je bez zadrške pričala i o njihovoj intimi u krevetu i time ostavila naciju bez teksta.

foto: Profimedia

Stav Irisinih bližnjih, a i cele nacije, jeste da Muhamed u Iris traži novac i državljanstvo, što on oštro negira.

Ne želim ni državljanstvo, a ni novac. Meni je sasvim u redu ovako i snalazim se sa onim što imam, hvala bogu - rekao je Egipćanin.

Iris je sa druge strane rešila da gostuje u najgledanijim nacionalnim programima kako bi "celom svetu objasnila o čemu se radi".

foto: Profimedia

- Kada sam prvi put otišla u Egipat da ga upoznam, osećala sam se kao da sam ponovo devica. 35 godina pre ovoga niko mi nije ni prišao na takav način - započela je priču, a uskoro je podelila detalje zbog kojih su voditelji crveneli.

Iris i Muhamed su se, inače, upoznali putem Fejsbuka, a egipatski mediji sada bruje o ovom braku. Muhamed se takođe pojavio u britanskim medijima kako bi kritikovao to što ga nazivaju Irisinom "igračkom".

- Ja nisam igračka, ja sam muškarac. Ljut sam na sve medije koji me tako nazivaju. Ovo što Iris i ja imamo nije igra, već ljubav - poručio je.

kurir.rs/mirror

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track