DANAS POČINJU RITUALI ZA PUN MESEC U DEVICI! Astrolozi savetuju šta treba da PIJETE i čemu da se posvetite!
Foto: Prodimedia

SAVETI

DANAS POČINJU RITUALI ZA PUN MESEC U DEVICI! Astrolozi savetuju šta treba da PIJETE i čemu da se posvetite!

Zanimljivosti -

Pun Mesec nas podstiče da se posvetimo sebi, a njegov boravak u znaku Device daje nam motivaciju da uredimo sve - oslobodimo se neke loše navike, osmislimo zdraviji život. Evo šta savetuju astrolozi!

VODENI DAN – 24 sata tokom punog Meseca piti samo svežu, prečišćenu ili destilovanu vodu. Ovo nam omogučava da lakše osetimo i čujemo poruke tela, pomognemo cirkulaciju i obnovu. Vodeni dan se ovde posebno preporučuje upravo zbog potencijala Meseca u Devici da pročisti i na posletku isceli.

Online kupovina, Hangar, Mystic Nails, Vege Vita Detox, Koža, Lice, Nega, Kozmetika, Piling, Serum, Zeleno povrće, Biljke
foto: Profimedia

NEGA ZDRAVLJA - Postaviti jasan, čist i čvrst temelj za novi plan ishrane, života, načina rada, načina ljubavi prema sebi, negovanja i brige za sebe i svoje telo sa puno ljubavi i nežnosti... Istraživati svoje mogućnosti i isceliteljske darove.

NEGA LEPOTE - Dozvoliti svom biću da bude negovano, samim tim sve je lakše, lepše i udobnije, odlučite se za konačni odlazak na dubinski tretman kose ili transformativni tretman lica, manikir, pedikir i slično. Možete sve to da uradite sami sebi.

MASAŽA - Dajte svome telu, poseban poklon u vidu dodira, jer telo je naš jedini stvarni posed i imetak, naš Hram, negujmo ga zdravljem i zdravim navikama.

zanati, masiranje, masaža, maserka
foto: Shutter

MOLITVA - prošetajte do nekog svetog mesta, makar do centra vaših grudi...

ODMOR KROZ DISANJE I MEDITACIJE su najbolji prijatelji u ovom vremenu.

Pun Mesec
foto: Prodimedia

Kurir.rs/I.B/Lepaisrećna

BONUS VIDEO:

00:05

VAŽI ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH ŽENA, A SADA JE SVE ŠOKIRALA IZGLEDOM! Irinu Šajk do sad ovakvu nismo videli, stavila ČUDNU PERIKU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track