STARI OGLAS SA INTERNETA SADA JE VIŠE NEGO AKTUELAN! Devojka sa farme traži DLAKAVOG muškarca!
Ilustracija, Foto: Profimedia

traži pravog muškarca

STARI OGLAS SA INTERNETA SADA JE VIŠE NEGO AKTUELAN! Devojka sa farme traži DLAKAVOG muškarca!

Zanimljivosti -

Društvenim mrežama se opet deli neobičan oglas koji je pre nekoliko godina zaitrigirao javnost. Oglas je toliko zanimljiv da i dalje probuđuje znatiželju kod ljudi. Devojka sa sela je dala oglas u kom traži muža da živi i radi sa njom, ali to nije sve.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

- Ostala sam rano sama na ovoj farmi, moji su umrli prošle godine, a ja sam se odlučila na ovaj potez. Retko izlazim jer nemam stvarno vremena i jedva čekam da padne mrak i da odem da legnem. Tražim muškarca ili dečka koji bi me oženio, i radio sa mnom na mojoj farmi, a ja obećavam da ću mu pružitii više nego što može da zamisli. Biću mu prava kuvarica i domaćica.Njegovo je da se brine o 150 grla stoke, 13 krava, 8 koza, 66 ovaca + 34 jagnjadi, 46 pilića, 19 telića,11 bikova, 4 psa i 12 mačaka. To mora da hrani tri do četiri puta dnevno, ne sme da im manjka ni hrane niti vode. Redovno moraju da jedu.

selo, zena
foto: Profimedia

Nakon toga, ima drugog posla na farmi. Od kidanja štala, pa do košenja sena, pravljenja bala... Treba orati, tanjurati, saditi i tako dalje, kao i na svakom imanju. Mora u šumu u nabavku drva, da ih sruši, pocepa i doveze kući, 'ajde ja ću mu pomoći i složiti, biću toliko dobra.

Prednost imaju oni koji znaju da voze traktor i da barataju poljoprivrednim mašinama, i molim samo da mi se ne javljaju oni dečkići koji briju noge, međunožje i prsa, koriste pudere i te gluposti, samo takve ne želim. Tražim striktno seljačkog muškarca, dlakavog i punijeg... Pa ako ima koji takav neka mi se javi - stoji u oglasu ove devojke.

selo, zena
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Doznajemo)

BONUS VIDEO:

00:13

ĆERKA MILETA KITIĆA U NIKAD VRELIJEM IZDANJU! Elena se skinula u kupaći i zapalila Instagram sa luksuzne destinacije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track