OVO SU 4 NAJVEĆA ZLOPAMTILA ZODIJAKA! Ne želite da im se zamerite jer oni NE OPRAŠTAJU, a bes nose sa sobom u grob!
Foto: Profimedia

ne zaboravljaju i ne opraštaju

OVO SU 4 NAJVEĆA ZLOPAMTILA ZODIJAKA! Ne želite da im se zamerite jer oni NE OPRAŠTAJU, a bes nose sa sobom u grob!

Zanimljivosti -

Postoje četiri horoskopska znaka koji nikada ne mogu da “oproste i zaborave”, a svoju ozlojeđenost i bol zbog izdaje poneće sa sobom u grob. Mnogi ljudi, sa druge strane, nastavljaju dalje sa svojim životom nakon što oproste osobi koja ih je povredila umesto da se celi život ljute na nju.

Ipak, predstavnici ova četiri “večno ljutita” horoskopska znaka, koliko god se pretvarali da je sve u redu, nikad ne mogu zaboraviti i oprostiti. U nastavku teksta pogledajte jeste li i vi možda jedan od onih koji nikada ne zaboravljaju prošlost i ne opraštaju ljudima.

ljutnja, bes, izvinjavanje
foto: Profimedia

Bik

Bik se jako teško otvara prema ljudima i ako to učini, očekuje od druge osobe da to poštuje i da neće izdati njegovo poverenje. Ako osoba zloupotrebi njihovo poverenje, onda joj to nikada neće oprostiti, a bol zbog te izdaje zauvek će nositi u srcu.

bik
foto: Profimedia

Rak

Rak je izuzetno osetljiva dušica koja proživljava bol puno intenzivnije od drugih ljudi. Ako se poigrate sa njegovim osećanjima i izneverite ga, on nikad ne zaboravlja i neće vam oprostiti, čak i ako to želi.

rak
foto: Profimedia

Škorpija

Što god da škorpija radi, to čini celim srcem, bilo da mrzi ili voli. Ako vas voli, učiniće sve da biste bili srećni, ali ako vas ne voli zato što ste ga izneverili, učiniće sve kako bi vaš život pretvorio u pravi pakao.

skorpija, horoskop
foto: Profimedia

Jarac

Jarac veruje u život bez stresa i pozitivu. Ako ste mu naudili, neće mnogo razmisliti pre nego što vas odbaci i prekine sve veze s vama.

jarac, horoskop
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Pinkvilla)

BONUS VIDEO:

55:03

PULS SRBIJE 1.DEO 23.03.2021.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track