UŠI PATE KAD ONI PUSTE GLAS: Ne znaju da pevaju, a OBOŽAVAJU! BEZ LJUTNJE, ali ovi horoskopski znaci baš ne umeju da pogode ton!
Ilustracija, Foto: Profimedia

nisu slavuji

UŠI PATE KAD ONI PUSTE GLAS: Ne znaju da pevaju, a OBOŽAVAJU! BEZ LJUTNJE, ali ovi horoskopski znaci baš ne umeju da pogode ton!

Zanimljivosti -

Sasvim je sigurno da svi poznaju barem jednu osobu koja je uverena da peva kao slavuj, ali je realnost ipak nešto drugačija. Ponekad uši umeju da pate dok slušamo dragog ukućanina dok peva pod tušem i jedva se suzdržavamo da mu ne kažemo da prestane jer ne zvuči baš prijatno.

Sa druge strane, možda ste upravo vi ta osoba koja misli da bi trebalo da se prijavi na sledeći pevački talent šou i pobedi? Ako je tako, proverite da niste možda na listi koja kruži društvenim mrežama, a na kojoj su su navedeni horoskopski znakovi za koje se smatra da i nisu baš talentovani za pevanje.

I preno što vidite da li se vaš znak nalazi na listi, ovaj horoskop "ide" na onu duhovitiju stranu.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Jarac

Jarci su horoskopski znak koji, navodno, najlošije peva. Iako su inače sramežljivi, ponekad skupe hrabrosti i zapevaju u društvu, ali im ekipa tada češće aplaudira iz samilosti nego zbog oduševljenja.

Blizanci

Blizanci imaju podeljenu ličnost pa im tako zvuči i pevanje. Ne znaju baš kako ostati u tonalitetu i često ne mogu ostati usresređeni na jednu melodiju.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Vodolija

Vodolije vole eksperimentisati i često se pogube u pokušajima da zvuče unikatno. Takođe, neće najbolje prihvatiti ako im slučajno kažete da pevanje nije za njih.

Vaga

Vage se ponašaju kao dive i nikada neće priznati da vokalno nisu na nivou. Radije će živeti u uverenju da su pevački talentovane.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Lav

Lavovi su puni energije i najviše vole kad drugima izmame osmeh na lice. Ponekad u pokušaju da oraspolože drage osobe počnu da pevaju, ali to većinom nikog ne oduševi.

Strelac

Strelci su pomalo uobraženi, ali su i društveni pa su često glavni zabavljači na žurkama, ali mnogi pokrivaju uši kada se oni dohvate mikrofona.

horoskop
foto: Printscreen/Facebook

(Kurir.rs/A.M./Index.hr)

Bonus video:

07:48

ADRENALIN, TAKTIKA, BORBA, ZABAVA: Pejntbol prerastao u sport koji svako treba da proba (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track