ŽENE, MAJKE, KRALJICE HOROSKOPA: One su najbolje za srećan BRAK i skladnu PORODICU!
Foto: Profimedia

muškarci padaju na kolena

ŽENE, MAJKE, KRALJICE HOROSKOPA: One su najbolje za srećan BRAK i skladnu PORODICU!

Zanimljivosti -

Njima je stalo do skladne porodice i zadovoljnog i srećnog partnera. Za njih kažu da su idealne partnerke za duge veze, prijatne su, brižne, a muškarci pred njima padaju na kolena.

dom, porodica
foto: Shutterstock

ŽENA OVAN

Prema astrolozima, pred ovim ženama muškarci padaju na kolena. Veoma su snažne i nepopustljive i učiniće sve da ostvare šta žele.

Ako mislite da ste dovoljno jaki da se nosite sa ovom ženom, samo dajte. Ali imajte na umu da nju uvek morate zabavljati. Ona će pozitivno uticati na vaš društveni život i zbog nje će vas više gledati sa poštovanjem.

Ove žene čine svoje muškarce jačima, odgovornijima i vrednijima pažnje. Kao majke su vrlo jasne, ali nepristrasne i obično odgaje buduće lidere i pobednike.

horoskop, bik, ovan
foto: Profimedia

ŽENA RAK

Žena Rak gaji intenzivne emocije za svog bračnog partnera. Voli ga bezuslovno i učiniće sve za njega. Ova žena učiniće sve da vas usreći ako vas voli. Sklone su dramatiziranju, čak i zbog malih stvari, ali to nije ništa u poređenju sa onim šta će ona dati za vas.

Učiniće sve da stvore topao i udoban dom za vas i decu, mesto na kome ćete voleti i biti i kome ćete težiti da se što pre vratiti. Osim toga, odlične su kuvarice pa ćete sigurno uživati u slasnim delikatesima.

Vrlo su brižne majke pune ljubavi. Deca su im na prvom mestu.

rak, horoskop
foto: Profimedia

ŽENA LAV

Žena Lav je ujedno i snažna i oštra. Ona je ratnica. Poseduje veliku snagu i sposobnosti i treba joj neko poput nje uz sebe. Nikad se neće zaljubiti u običnog muškarca.

Ove žene se ne trude mnogo da zavode muškarce. Sa svojim šarmom brzo osvajaju.

Odane su partnerke i u potpunosti posvećene svom muškarcu. Njihova ljubav je vrlo intenzivna i često se kaže da nikada nećete sresti ženu koja voli kao Lavica. Ona je pravi primer nesebične i čiste ljubavi.

Ona se ne bori kao lavica samo za svog partnera, već i za decu. Smatra se jednom od zabavnijih majki Zodijaka, a učiniće sve što treba da zaštiti svoju decu.

horoskop, lav
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./24sata.hr)

Bonus video:

04:28

SPEKTAKL U KONTRA ŠOUU: Dreg kraljice ODUŠEVILE Teodoru, pa je iskritikovale: Moraš da NAUČIŠ da igraš u štiklama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track