Najnovije vesti

RUŽIČASTI SUPERMESEC U ŠKORPIJI DONOSI ODLIČNE VESTI: Biće LJUBAVI, neki će dobiti PARE, svakako se pripremite se za 26. april!
Foto: Profimedia

sjajne stvari nas očekuju

RUŽIČASTI SUPERMESEC U ŠKORPIJI DONOSI ODLIČNE VESTI: Biće LJUBAVI, neki će dobiti PARE, svakako se pripremite se za 26. april!

Zanimljivosti

Ružičasti supermesec će se pojaviti 26. aprila i neće zaista biti te boje.

On nema veze sa tim već sa divljom biljkom ružičasta mahovina (plamenac) koja cveta početkom meseca aprila.

Tradicionalno ga zovu ružičastim Mesecom i on spada u super-mesec koji se pojavljuje dva puta godišnje.

mesec, horoskop
foto: Profimedia

Što se astrologije tiče, ovaj supermesec se nalazi u kući Škoprije, što između ostalog znači da će biti dosta introspekcije i dubokog razmišljanja, ali i veoma pozitivnih stvari. Energija i motivacija se osećaju u vazduhu, kao ni poriv da se krene napred, da se prati ono što vas ispunjava i za čim žudite. Supermesec u Škopriji će vam pomoći da gledate unutra i nađete balans u životu, kao i da istražite svoje skrivene strahove i brige.

mesec, horoskop
foto: Profimedia

OVAN

Ružičasti mesec će vam pomoći da shvatite sve promene koje se dešavaju oko vas i da uradite ono što treba da bi uspeli.

BIK 

Krajem meseca se dešava početak promene i nemojte se opirati. I još bolje vesti: ružičasti mesec vam donosi uspeh u onome na čemu ste teško i predano radili. Znajte da ćete biti nagrađeni!

BLIZANCI

Uživaćete u ovom lunarnom događanju. Vama nije nepoznanica da idete duboko us voju podsvest i razmišljate o stvarima, a mesec u Škorpiji će vam pomoći u tome.

RAK

Radili ste naporno proteklih meseci i sada je vaše vreme da zablistate! Prihvatite to i ne bunite se u ovim novim životnim okolnostima.

LAV

Ružičasti supermesec će vas naterati da da razmišljate o mnogim stvarima. Razmišljaćete i o tome ko vam je najvažniji, zato se pripremite za neka otkrovenja!

DEVICA

Ne brinite, to je u vama - samo ponekad treba dublje da pogledate. Supermesec će vam razbistriti pogled o vezi oko koje se lomite i razmišljate i nikako da prelomite.

VAGA

Malo upozorenje: ne razmišljajte previše i ne sumnjajte u sebe. Ružičasti mesec 26. aprila će vas pripremiti i odraziti se na ono što dolazi u narednom periodu.

ŠKORPIJA

Kao veoma intuitivan znak, znate da će vam naredni period dati snagu. Super ružičastimesec u vašem znaku učiniće vas ekstra intuitivnim, pa se spremite za zanimljiv period.

STRELAC

Sledi vam veoma zanimljivo vreme. Putovanja, ljubav, posao sve se sklopilo za vas. Super mesec je na vašoj strani i sve će biti u redu.

JARAC

Briga o novcu i finansijama će se smanjiti jer vam je ovaj period pozitivan. Uz svu potrebnu energiju supermeseca moći ćete da investirate, potpišete ugovor ili odete na putovanje. Sada je vreme da uradite nešto!

VODOLIJA

Udahnite duboko i pustite misli da se uspore jer na način na koje inače jure važim umom čini vas najpametnijom osobom u prostoriji ali i najnervoznijom. Ružičasti supermesec će vam pomoći da izađete iz začaranog kruga i ponuditi novi početak.

RIBE

Ako izaberete vašu asertivnu i dominantnu stranu,ružičasti supermesec će raditi u vašu korist i pomoći vam u karijeri. Mesec u Škorpiji će vam će vas napraviti najintuitivnijom osobom, zato pucajte visoko kada je posao u pitanju.

mesec, horoskop
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

ADRENALIN, TAKTIKA, BORBA, ZABAVA: Pejntbol prerastao u sport koji svako treba da proba (KURIR TV)
07:48

ADRENALIN, TAKTIKA, BORBA, ZABAVA: Pejntbol prerastao u sport koji svako treba da proba (KURIR TV)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...