MAJKA PROBALA TRIK SA JAJIMA KOJI JE VIDELA U EMISIJI: Završila sa opekotinama na licu, strahuje da će joj OŽILJCI ostati zauvek!
Foto: Printscreen/Facebook

strašno

MAJKA PROBALA TRIK SA JAJIMA KOJI JE VIDELA U EMISIJI: Završila sa opekotinama na licu, strahuje da će joj OŽILJCI ostati zauvek!

Zanimljivosti -

Ejn Linč (35) iz Severne Irske je videla trik za spremanje poširanih jaja u jednoj emisiji i želela je da ga isproba.

Međutim, nije se dobro završilo, nažalost.

Ejn Linč, Opekotine
foto: Printscreen/Facebook

U emisiji koju je gledala, prikazano je pripremanje poširanih jaja u mikrotalasnoj pećnici, tako što se jaje razbije u šolju u je prethodno sipano malo vode, a zatim se šolja stavi u mikrotalasnu. Novinarka je to uspela da uradi bez ikakvih problema.

Nekoliko dana kasnije, Ejn je pokušala da isto to uradi kod kuće.

"U subotu ujutru, moj muž Džoni i ja smo ustali, spremili decu i ja sam počela da spremam doručak. Sipala sam pola šolje vode, razbila jaje u šolju i stavila u mikrotalasnu na 60 sekundi. Jaje je bilo prekuvano, pa sam isto to uradila sa drugim jajetom, samo sam ovaj put ubacila u mikrotalasnu na 50 sekundi. Izvadila sam šolju iz mikrotalasne i za sekund je eksplodiralo, a ključala voda iz šolje me isprskala po grudima, vratu i licu. Počela sam da vrištim i dozivam muža, utrčala sam u kupatilo i posipala lice i gudi hladnom vodom. Rashlađivala sam opekotine dok je Džoni otišao u apoteku po kremu za opekotine i zavoj", ispričala je ova žena.

Ejn Linč
foto: Printscreen/Facebook

Nakon toga su ipak odlučili da odu kod lekara, gde su joj previli opekotine i pokrili je ćebetom jer cela tresla od šoka.

Ejn kaže da je posle svega zahvalna što u tom trenutku nije držala bebu u rukama jer bi i ona imala opekotine, a svoje iskustvo je podelila da bi podigla svest o ovakvim i sličnim trikovima.

"Moje emocije su sada haotične, u jednom trenutku sam dobro, sledećeg plačem. Užasno se bojim da mi ne ostanu trajni ožiljci na licu", iskreno kaže Ejn.

(Kurir.rs/A.M./Daily mail)

Bonus video:

00:15

DA LI JE OVO NAJJAČI SNIMAK NA SVETU? VIDEO SELFI SRUŠIO INTERNET: Legenda do legende, sve puca od ŠARMA i MIŠIĆA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja