SVIMA IDU NA ŽIVCE, ALI IM SE DIVE IZ POTAJE: Ovo su 3 horoskopska znaka sa kojim bi se svako menjao kada bi MOGAO!
Foto: Profimedia

isplivala istina

SVIMA IDU NA ŽIVCE, ALI IM SE DIVE IZ POTAJE: Ovo su 3 horoskopska znaka sa kojim bi se svako menjao kada bi MOGAO!

Zanimljivosti -

Lavovi su umišljeni, Škorpije večni zlikovci, a Blizanci dvolične izdajice..

Često se vide ovakvi natpisi o tri najozloglašenija znaka Zodijaka, ali istina je puno dublja i u suštini iznenađujuća.

Blizanci

Najčešći opisi: Brbljavi dvolični monstrumi. Blizanci su često okarakterisani kao prijatelji koji često menjaju mišljenja, a i stavove.

Stvarnost: Ovi vazdušni znaci imaju dovoljno misli u glavi za dvoje ljudi. Ako se Blizanci čine neobavezujućima, to je verovatno zato što imaju puno toga na pameti.

Razmislite: Oni su optimistični i neprestano traže nova iskustva, i da, brbljavi znakovi možda će vam hteti reći sve o sebi pet minuta nakon što se upoznate. Sjajne komunikacijske veštine Blizanaca su poklon njihovog planetarnog vladara Merkura.

I iako se možda čini kao da oni govore kao navijeni, u suštini su jako dobri slušaoci i sagovornici. Blizanci su među najotvorenijim znakovima, prihvatajući različitosti i osobenosti drugih. Njihova prilagodljivost omogućava im da uspostave odnos bilo sa kim. I nisu skloni osuđivanju drugih.

blizanci, horoskopski znak
foto: Shutter

Lav

Najčešći opisi: Besni egomanijak. Kad razmišljate o Lavu, mogli biste zamisliti nekoga kako se šepuri sa 12 torbi za kupovinu, zureći u prednju kameru svog telefona i glasno razgovarajući na telefon.

Stvarnost: Lavovi se "napajaju" kreativnim izražavanjem. Sa suncem kao vladajućom planetom, Lav želi zračiti svojom toplinom putem brojnih talenata koje ima i preneti tu energiju na sve u svojoj okolini.

Velikodušni vatreni pripadnici ovog znaka žele vas motivisati svojim rečima, pokrenuti svojom muzikom i oduševiti ekstravagantnom zabavom iznenađenja. Bitnije im je kako ih drugi vide, nego kako doživljavaju sami sebe. Lavovima je potrebno puno hrabrosti da bi neprestano bili izloženi tuđim pogledima.

Uz to, nakon što se izlože, treba im potvrda. Trebaju znati da su prihvaćeni i da njihov trud je viđen i da ih se ceni. Kako biste želeli završiti pesmu na karaokama, a da nema pljeska? Iza rike, horoskopski Lavovi samo su osetljivi mačići kojima je potrebno puno ljubavi.

horoskop, lav
foto: Profimedia

Škorpija

Najčešći opisi: Zlobni filmski negativac. Škorpije su opisane kao tajnoviti zločinci koji su pakleno osvetoljubivi. Možete ih pronaći u vlažnim, mračnim pećinama kako planiraju vašu propast.

Stvarnost: Svakako, Škorpije su tajanstvene, ali to nije zato što imaju zlokobne skrivene namere. Pre nego se odluče nekome poveriti sa tim čovekom se moraju sigurno osećati.

Prazni pogledi i mrtvi humor štite Škorpijin dubok emocionalni intenzitet. Oni su fiksni vodeni znakovi, a često se izgledaju poput sante leda. Jednom kad se uvere da ste iskreni i pouzdani, njihova se hladna spoljašnja strana počinje topiti i pušteni ste u njihovo meko, empatično unutarašnje carstvo.

Škorpije su toliko intuitivne da biste mogli pomisliti da vam čitaju misli. Površne priče ih ne zanimaju. Oni traže stvarne, intimne ljudske veze. A kad ih jednom pronađu, učiniće sve da zaštite one do kojih im je stalo.

skorpija, horoskop
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./24sata.hr)

Bonus video:

11:01

MARIJA ŠERIFOVIĆ IZ BEKSTEJDŽA EVROSONGA POKAZALA KAKO BODRI URAGANKE: Ko bude pevao FALŠ, šišam ga na ćelavo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track