Najnovije vesti

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN: Neki će imati PARA, drugi LJUBAV, a BLIZANCI su toliko jaki da im ništa ne može ni retrogradni MERKUR!
Foto: Profimedia

astrologija je tako rekla

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN: Neki će imati PARA, drugi LJUBAV, a BLIZANCI su toliko jaki da im ništa ne može ni retrogradni MERKUR!

Zanimljivosti

Nastavlja se astrološki zanimljiv period od pomračenja Meseca uz retrogradni Saturn, Pluton, Merkur i krajem meseca Neptun.

mesec
foto: Profimedia

Retke su osobe koje mogu imati sreće s ovim aspektima. Sunce će prolaziti kroz Blizance do 21.06. pa možemo biti malo površniji, lakomisleniji i bezbrižniji. Ipak se preporučuje oprez, jer će biti delimično pomračenje u kvadratu sa Neptunom što bi moglo izazvati nevolje.

planete, Merkur
foto: Profimedia

Merkur će biti retrogradan do 23.06. pa u tom periodu ne treba donositi bitne odluke već postojeće planove možete dopuniti ili izmeniti tj. završiti započeto. Svakako mnoge stvari mogu biti pomaknute ili da se nešto čeka, ispravlja i popravlja. Početak meseca nam može delovati kao da donosi odlične prilike i ponude pa ipak može njihova nerealnost za par dana doneti pad i realnu činjenicu.

Kada Sunce pređe u Raka 21.06. onda mnoge osobe mogu raditi na uređenju svog doma, popravljati porodične odnose i uopšteno se baviti uređenjem svega što je vezano za porodicu. Sam kraj meseca može za mnoge osobe biti olakšanje i divan period već samim završetkom retrogradnog Merkura pa možete putovati, družiti se, praviti zabave, primati lepe informacije, nova znanja. Kako je bilo turbulencija ipak od 23. možete živnuti i mnoge stvari mogu krenuti pozitivnim tokovima.

Merkur, planeta
foto: Shutterstock

OVAN

Dragi Ovnovi, kada je posao u pitanju vaše velike ambicije bi mogle učiniti svoje. Veliki uspeh i sreća su vam na dohvat ruke pa uzmite sve što vam se pruža. Posebna poslovna ponuda dolazi krajem juna pa se ne preporučuje da je ispustite ili odbijete.

Pojedini Ovnovi rešavaju finansijske probleme. Ne izbegavajte teške poslove, jer vam baš oni mogu doneti ugled i bolju financijsku mogućnost. Emotivno, sve je na vašoj strani pa ako ste sami predstoji vam novo poznanstvo.

Moguće je i previranje koga da odaberete između dva kandidata. Pojedini Ovnovi mogu odabrati i bivšu ljubav. Zauzete osobe trebaju biti nežnije i tolerantnije prema voljenoj osobi i bliskom okruženju. Zdravlje je dobro i zračite pozitivnom energijom.

horoskop, bik, ovan
foto: Profimedia

BIK

Dragi Bikovi, kada je posao u pitanju, nije vreme da se opuštate i prepuštate niti da očekujete pomoć, već se oslonite samo na sebe. Moguće su prepreke pa ne obraćajte pažnju već idite napred prema cilju. U ovom mesecu finansije mogu biti nestabilne pa se suzdržite od prekomernog trošenja. Pojedini Bikovi mogu imati iznenadne novčane prilive dok neki imaju neugodne preokrete.

Moguća su nerazumevanja od strane drugih kada su vaši projekti i ciljevi u pitanju. Bitno je da budete strpljivi i sačekate da se uvere da su vaše ideje prave. Emotivno su vam zvezde naklonjene pa ako postoji osoba koja vam se sviđa, sada je pravo vreme da joj to i pokažete i da joj pomognete na neki način ako ima problema.

Zauzeti Bikovi su u dosta mirnoj zajednici mada bi oko sredine meseca moglo doći do nekog duševnog nemira. Sada nije vreme da budete previše zahtevni. Shvatite to na vreme inače vas takvo ponašanje može dovesti u svađu. Zdravlje bi mogla narušiti tuga, žaljenje za propuštenim prilikama ili problemi na radnom mestu. Šetajte u prirodi da se opustite.

bik
foto: Profimedia

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kada je posao u pitanju ovo je vaš najbolji period i vaša vladavina pa možete imati retke mogućnosti da radite i budete zadovoljni. Zahvaljujući svojoj odličnoj komunikaciji i energičnosti, možete sprovesti sve što ste zamislili i planirali pa budite zahvalni. Kako je Merkur Retrogradan onda se može dogoditi da vaši neki napori ne budu adekvatno nagrađeni ili plaćeni, ali ne očajavajte, jer već od 23. dolazi nagrada i nova zaduženja koja će nadoknaditi sve propušteno.

Profit je dobar za privatne biznise od ranijih poslova ili nekih novih projekata. Pojedini Blizanci se penju na stepenicu više u poslovnom krugu. Ako imate neke pravne procese sada je dobro da se reše. Emotivno je potrebno uspostaviti balans između partnera, prijatelja i rodbine.

Pojačana je privlačnost, vaš šarm dolazi do izražaja pa ako ste slobodni možete osvojiti srce osobe koja vas privlači. Svi zauzeti Blizanci sada mogu učvrstiti svoj brak ili vezu. Ugodna iznenađenja možete očekivati od partnera, dece ili od šireg kruga rodbine. Kada je zdravlje u pitanju nisu vam prikazane nikakve bolesti. Jednostavno sjajite.

blizanci
foto: Profimedia

RAK

Dragi Rakovi, kada je posao u pitanju moguć je malo teži period početkom meseca, mada će kraj meseca dati vrlo povoljne mogućnosti. Nije vreme da krivite druge ljude za svoje neuspehe već krenite napred i ne osvrćite se ko je šta i kako napravio i ko je prvi počeo. Maštu ostavite po strani i pokrenite svoju kreativnost, optimizam i samopouzdanje.

Sada finansije zavise isključivo od vašeg ponašanja i rada. Bez straha i panike imajte u svesti da vi uvek imate koliko vam je potrebno. Strpljivost je vrlo efektna u ovom mesecu i da poštujete ono što imate.

Emotivno slobodni Rakovi u ovom mesecu mogu upoznati svoju srodnu dušu. Krećite se, izlazite, družite, a manje vremena provodite u kući. Zauzeti Rakovi bi mogli imati problema baš zbog zauzetosti sobom i svojim osećajima. Potrebno je da mislite i na partnera i da mu posvetite pažnju ili da uspostavite balans kada su emocije u pitanju. Nisu samo vaš problemi bitni jer i partner ima probleme pa ga shvatite. Izbegavajte nervozu i stres, jer svi problemi dolaze zbog toga.

rak, horoskop
foto: Profimedia

LAV

Dragi Lavovi, kada je posao u pitanju već početkom meseca mogli bi biti na nekom rukovodećem mestu. Nije vreme da se mnogo promišljate i razmišljate, već prihvatite i pokažite koliko ste sposobni i dorasli tom položaju. Pojedini Lavovi će morati steći znanje da bi napredovali i promenili svoje radno mesto.

Ovaj mesec vam obećava veliki uspeh pa se ne plašite ući u nešto novo i bolje. Birajte najkraći put do cilja i uspeh je zagarantovan. Mnogim Lavovima se mogu ostvariti snovi kada je karijera u pitanju. Finansije će malo kasniti pa ipak racionalno trošite novac.

Emotivno pravu sreću i procvat možete imati pred kraj meseca. Ljubomoru bi trebali suzbiti, a posebno ako ste u vezi ili braku jer je vreme da verujete svom partneru. Ne prepuštajte se sumnjičavim emocijama. Tužne misli i prepuštanje pesimizmu može vam dati neke psihosomatske probleme pa se čuvajte.

horoskop, lav
foto: Profimedia

DEVICA

Drage Device, kada je posao u pitanju, usled retrogradnosti Merkura do 23.06. mogu se pojaviti mnogi sitni problemi koji zahtevaju hitna rešenja. Budite otvoreni i dobronamerni kako bi izbegli potencijalne konflikte sa kolegama. Mudrost i lukavost mogu vas zaštititi od zlonamernih ljudi na poslu i u svom okruženju.

Pojedine Device u ovom mesecu mogu smisliti originalnu ideju za posao ili dobiti odličnu poslovnu ponudu. Emotivno, sve promene, ma koliko vam se činile loše, ipak idu na bolje, od porodičnih odnosa pa do bliskih i dragih ljudi.

U prvoj polovini meseca možete sa zadovoljstvom uložiti emocije i energiju u opremanje kuće. Svi koji vam pomažu i dobri su prema vama, izbegavajte to zloupotrebiti. Slobodne Device od 21.06. mogu imati priliku za sudbonosno poznanstvo i lepe emotivne prilike. Pronađite uzrok vašim brigama i nezadovoljstvu pa će i zdravlje biti mnogo bolje.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

VAGA

Drage Vage, kada je posao u pitanju vi u ovom mesecu trebate malo prikočiti, posebno ako sebe gurate u prvi plan, jer možete se zameriti kolegama ili nadređenima. Bilo bi mudro da prepustite vašim kolegama da rade umesto vas i da rešavaju bitne stvari. Nakon izvesnog vremena vi možete shvatiti da je sve onako kako i treba biti. Ne preporučuje se ništa novo u poslu već da se završi sve već započeto i da teče sve svojim tokom.

Kako sve radite revnosno vi dobijate pohvale od svog okruženja i dobar poslovni ugled. Finansije su dosta u disbalansu pa se ne preporučuje da uzimate novac na zajam. Skromnost je jako bitna u ovom mesecu pa posle možete potraživati i bolju platu. Emotivno, mnoge Vage koje su zauzete mogu poželeti da budu same i ostave partnera.

Dobro razmislite ako ste već duže vreme nezadovoljni i umorni od svega u vezi, onda će vam dobro doći samoća. Pojedine Vage kroz iskren razgovor mogu svoju vezu dovesti do međusobnog dogovora bez svađe i iznošenja loših stvari. Pojedine osobe učvršćuju svoju vezu i provode sve više vremena sa svojim partnerom, gde se sve više uveravate da je to prava osoba za vas. Moguće su glavobolje pa izbegavajte da negativne misli koje su vas pogodile stalno nosite sa sobom.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, kada je posao u pitanju vas je ponela energija gordosti i uspeha pa budite oprezni i konsultujte se sa kolegama i šefovima pri donošenju nekih bitnih odluka. Sada vam je bitna dobrodušnost i skromnost pa ako vam se pojave neke prepreke do cilja, suzbijte aroganciju i odustanite sa tog puta do cilja.

Pojedine osobe mogu imati i teškoće pa je najbolje da ih prihvatite kao upozorenje. Jednostavno ovaj mesec vam nije najbolje naklonjen za posao niti neka unapređenja. Kada su finansije u pitanju u toj sferi imate više sreće, iz više izvora vam dolazi novac. Moguće da je to hobi, dodatni posao i već postojeći, sve pomalo.

Emotivno, vi želite biti slobodni pa se može pobuniti voljena osoba, porodica i bliski ljudi. Napravite balans inače u protivnom vam mogu okrenuti leđa pa će biti teško da dokažete koliko vam je stalo do njih. Slobodne Škorpije neće imati neke bitne ponude, ali ipak će biti interesantan mjesec uz flert i interesantnu komunikaciju bez planiranja budućnosti. Izbegavajte razmišljanja o prošlosti i nemojte prenagliti sa poslom, uspostavite balans u svemu.

skorpija, horoskop
foto: Profimedia

STRELAC

Dragi Strelci, kada je posao u pitanju vi treba da vodite računa o koncentraciji, jer svi bukvalno vas posmatraju i čekaju vašu grešku, a kako je Merkur retrogradan onda su i moguće greške. Bilo bi mudro da radite poslove po prioritetu, a ne da sve hoćete odjednom. Vaše stečene pozicije mogu biti ugrožene zbog grešaka koje pravite, jer one mogu biti trajne i nepopravljive.

Sada se javlja konkurencija i zavidne osobe vas mogu ogovarati. Kada je trgovina u pitanju najbolje da ovaj mesec ne rizikujete u ničemu. Malo više sreće imaju osobe koje su u komunikaciji i angažovane kreativno. Ne prihvatajte nove osobe u svoj život ozbiljno i ne pričajte o svojim poslovnim planovima.

Emotivno, kako ste vi optimisti, vaše srce će jače kucati jer vas čeka mnogo romanse i lepih osećaja. Ako imate partnera onda se fokusirajte i na njega, ne samo na sebe. Partneru je dosta da vi samo gurate sebe u prvi plan pa otuda mogu doći nesporazumi. Slobodni Strelci će po svoj prilici ostati slobodni uz dosta druženja, flerta i udvaranja do pred kraj meseca kada ih može ozbiljno zainteresovati jedna osoba. Potrebne su vam fizičke aktivnosti, šetnje. Čuvajte se prehlade.

Strelac
foto: Profimedia

JARAC

Dragi Jarčevi, kada je posao u pitanju da ne dođe do veće turbulencije najbolje da sve obaveze izvršavate na vreme. Kako je Merkur retrogradan onda poslove koji iziskuju koncentraciju ostavite za kraj meseca. Iako su vam neki poslovni cievi bili nedostižni, vi ih sada možete ostvariti u ovom mesecu.

Verujte u sebe i svoje mogućnosti. Moguće je da neke stvari budu u kašnjenju zbog kolega i zbog njihove neodgovornosti i neozbiljnosti. Mnoge stvari bi bilo dobro da planirate za drugu polovinu meseca, jer vam se vraća koncentracija i donosite dobre odluke.Veće prilive novca možete imati pa nešto i uštedite, jer će vam trebati za posle.

Emotivno, od vas se traži da izdvojite vreme za komunikaciju, a vi ste zauzeti pa može doći do većih nesporazuma u prvoj polovini meseca. Slobodni Jarčevi bi trebalo da žrtvuju svoju slobodu i pred sam kraj meseca bi mogli sresti svoju srodnu dušu. Bavite se sportom, boravite u prirodi i manje radite.

jarac, horoskop
foto: Profimedia

VODOLIJA

Drage Vodolije, kada je posao u pitanju, kod vas sve teče dosta dobro i ne preporučuje se da pokrećete nešto originalno i novo, posebno ako rizikujete i niste sigurni. Bitno je da uspostavite skladne odnose sa kolegama da bi vaš tim bio napredan. Ne precenjujte svoju snagu i mogućnosti. Uzmite poslove sa kojima možete izaći na kraj i ne preterujte. Kada su finansije u pitanju i tu ste neumereni, trčite za novcem, onda neumereno trošite pa obratite pažnju i napravite balans.Ne preporučuje se da uzimate kredit već se usmerite samo na svoje lično, što i koliko imate.

Emotivno je divan period pa se možete mnogo zaljubiti, dok neki mogu i odbiti osobu koja se već neko vreme nudi ili da jednostavno imate dosta ponuda pa ni sami ne znate kome dati priliku.

Ljubav se može događati na poslu pa budite oprezni da nešto ne pokvarite. Zauzete Vodlije mogu imati nesuglasica samo ako ne daju kompromis, inače veza može biti mirna i harmonična. Ako dođe do konflikta poštedite decu ako ih imate. Hronični bolesnici bi mogli imati problema pa se na vreme posavetujte sa lekarom.

vodolija, horoskop
foto: Profimedia

RIBE

Drage Ribe, kada je posao u pitanju, potrebna vam je hrabrost da donesete neke odluke. Preporučuje se da sa drugim poslovnim kolegama i šefovima budete diskretni. Nikakva predstavljanja sebe ili neka upoređenja vam ne mogu pomoći koliko može mir i kompaktnost u timu. Jupiter je u vašem znaku i svi poslovi sa strancima i inostranstvom mogu vam dati odlične rezultate.

Moguće je da pretvorite neki svoj hobi u profesionalni rad što vam može doneti dodatnu zaradu. Mnoge pozitivne sudbinske poklone sada dobijate. Emotivno, mnoge Ribe koje su imale povremena viđanja sa partnerom, sada treba da donesu odluku - ili brak ili razlaz.

Svakako vi birate što vama odgovara. Zauzete Ribe se trude da svoju vezu ili brak drže u harmoniji i da nadvladaju sve nesuglasice do kraja meseca pa ako uspete predstoji vam divan kraj meseca i planiranje budućnosti.

ribe, horoskop
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Atma.hr)

Bonus video:

SVI SE PITAJU DA LI JE DEČKO NAPRAVIO BOMBASTIČNI SNIMAK! Milica Pavlović se razgolitila i pokazala zbog čega je san muškaraca!
00:14

SVI SE PITAJU DA LI JE DEČKO NAPRAVIO BOMBASTIČNI SNIMAK! Milica Pavlović se razgolitila i pokazala zbog čega je san muškaraca!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja