DRUGARICA GA ISKRENO PITALA ZAŠTO TEŠKO NALAZI MOMKE: Rekao joj je RAZLOG, a ona se SMRTNO naljutila na njega! (ANKETA)
Foto: Thinkstock

dobila odgovor

DRUGARICA GA ISKRENO PITALA ZAŠTO TEŠKO NALAZI MOMKE: Rekao joj je RAZLOG, a ona se SMRTNO naljutila na njega! (ANKETA)

Zanimljivosti -

Jedan muškarac na Reditu je objasnio kako se našao u nezavidnoj situaciji nakon što je prijateljici iskreno odgovorio na pitanje zašto ne može da nađe dečka.

stres, nervoza, ljuta, besna
foto: Profimedia

Objasnio je kako ga je jedna od najboljih drugarica pitala da joj iskreno kaže šta misli zašto ona ne može da pronađe dečka.

- Ona je slatka, ali ima višak kilograma i ne zna da se sredi i da bude u najboljem izdanju. Neki moji prijatelji su mi rekli da bi je pozvali na sastanak da nije toga. Nakon što mi je potvrdila da želi da zna istinu, rekao sam joj da bi lakše nalazila potencijalne partnere da malo smrša i da počne da se sređuje - napisao je.

ljutnja, bes, izvinjavanje
foto: Profimedia

Prijateljica se, piše on, na to naljutila, nazvala ga plitkim i rekla mu da ne namerava da se promeni ni zbog koga, a od tad navodno nisu razgovarali.

- Prema onom kako su je moji muški prijatelji komentarsali i prema mom ličnom iskustvu, rekao sam joj istinu koju je tražila. Sad se osećam loše, ali smatram da je bilo ispravno reći istinu. Nažalost, ta iskrenost mi je uništila prijateljstvo - zaključio je.

Mišljenja drugih korisnika Redita bila su podeljena. Dok su mu neki pisali da je dobro postupio, drugi su stali na stranu njegove prijateljice.

Šta vi mislite?

(Kurir.rs./A.M.)

Bonus video:

03:59

DŽEHVIN DEČKO NINO ZA KURIR PROGOVORIO O VEZI SA PEVAČICOM: Imao sam predrasude dok je nisam upoznao, nemamo mira ni 2 minuta!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track