KAKAV JE TO OTAC! BACIO 80.000 NOVČIĆA U DVORIŠTE: To mu je bila poslednja rata alimentacije, hteo da ponizi SVE, ali NIJE uspeo!
Foto: Printscreen/Instagram

bruka

KAKAV JE TO OTAC! BACIO 80.000 NOVČIĆA U DVORIŠTE: To mu je bila poslednja rata alimentacije, hteo da ponizi SVE, ali NIJE uspeo!

Zanimljivosti -

Otac tinejdžerke iz Virdžinije je poslednju ratu alimentacije platio istovarivši 80.000 novčića na travu ispred kuće svoje otuđene ćerke.

Majka i ćerka su pokupile novčiće i 800 dolara odlučile da doniraju centru za socijalnu zaštitu "Safe Harbor", prenose američki mediji.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Printscreen Facebook

Ejveri Senford (18) sa ocem nije razgovarala nekoliko godina, a kaže i kako nije zainteresovana za to jer ne želi imati posla ni sa kime ko se tako odnosi prema njenoj majci.

Kad je istovarivao kovanice, majka tinejdžerke pitala ga je šta radi, a on je rekao kako je reč o poslednjoj rati alimentacije.

"Ne pokušava osramotiti samo mamu nego i mene i sestru. Boli me što nije razmotrio to kad je krenuo sa ovim ovo." rekla je Ejveri.

Otac je rekao da su ga ponele emocije i da mu je već sad žao zbog te odluke.

Mama i ćerka su odlučile da negativno iskustvo pretvore u pozitivno tako što su donirale dobijeni iznos ugroženima, za šta su dobile brojne pohvale na društvenim mrežama.

(Kurir.rs/A.M./Fox News)

Bonus video:

00:13

PESAK U EGIPTU GORI OD VRELINE LIDIJE VUKIĆEVIĆ: Glumica se razgolitila u 58. godini, preplanula i zategnuta kao PRAĆKA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track