MUŠKARCI SU POLUDELI ZA NJOM! U BIKINIJU i MINI haljini ponosno ističe FIGURU: Da li možete da poverujete da ona ima 50 GODINA?!
Foto: Printscreen/Instagram/mayaspielmanartist

zanimljivo

MUŠKARCI SU POLUDELI ZA NJOM! U BIKINIJU i MINI haljini ponosno ističe FIGURU: Da li možete da poverujete da ona ima 50 GODINA?!

Zanimljivosti -

Maja Spilmen redovno na društvenim mrežama objavljuje video snimke na kojima prikazuje svoje mladalačke obline u uskim mini haljinama i bikinijima - i nitko ne može da poveruje da je zakoračila u šestu deceniju.

Jedna žena posebno privlači pažnju obožavatelja zahvaljujući svom izgledu.

Naime, Maja Spimen redovno objavljuje video snimke na kojima prikazuju njene obline u sukoim mini haljinama i bikinijima i niko ne može da poveruje da ona ima 50 godina.

Ljudi koji gledaju njene videozapise misle kako ona ima dvadeset ili trideset godina, ali Maja je mnogostarija i ne boji se da to prizna.

Ova brineta proslavila se zahvaljujući svom mladalačkom izgledu, a muškarci su jednostavno poludeli za njom.

- Ti si najlepša pedesetogodišnjakinja koju sam video u životu; Ti si san svakog muškarca - neki su od komenata ispod njenih objava, dok se drugi nadaju takvom izgledu u 50-ima.

Maja kaže kako na dnevnoj bazi dobija milion komplimenata, a najčešći su da je "savršena, predivna i lepa". Osim što izgleda zadivljujuće u 50-ima, ona se ne libi da u tim godinama nosi bikini i mini haljine u kojima svoju figuru ponosno prikazuje.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:36

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ ZAPALILA MREŽE U MINI BIKINIJU! Cecina naslednica pokazala ZANOSNO TELO i RASPAMETILA jači pol! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja