ONI SU KONZERVATIVNI I TRADICIONALNI: Ova trojka Zodijaka bi sve dala za PORODICU, čak i ŽIVOT jer je to njihov smisao!
Foto: Profimedia

astrologija

ONI SU KONZERVATIVNI I TRADICIONALNI: Ova trojka Zodijaka bi sve dala za PORODICU, čak i ŽIVOT jer je to njihov smisao!

Zanimljivosti -

Oni su duboko svesni od koga i odakle potiču i daju sve od sebe da njihova iduća pokoljenja ne izgube tu svest. Ova tri znaka se najžilavije bore za porodične interese, od emocionalnih do materijalnih. Nećete ni na tren biti iznenađeni kad vidite je u pitanju.

porodica
foto: Profimedia

Rak

Raku su porodica, dom i domovina uvek usrcu. Kud god ga život odveo, uvek će negovati prisne odnose sa krvnim srodnicima. Makar bio na suprotnom kraju sveta, njegova brižna priroda navodi ga da stalno bude u kontaktu sa bližnjima i zanima se za sve što se odvija u njihovim životima. Jako drži do porodičnih tradicija. Pamti sve značajne rođendane i jubileje i ne propušta da ih dostojno obeleži. Rak kog porodica odbaci postaje ogorčen mizantrop i zatvara se u svoj brlog ili se odaje lutanju svetom.

horoskop, venera, rak
foto: Profimedia

Jarac

Ako biste pitali Jarca jesu li mu na prvom mestu porodica ili prijatelji, uvek će navesti ono prvo. Pridaje velik značaj poreklu i smatra da "krv nije voda". Porodica mu je toliko važna da retko donosi krupne odluke bez savetovanja sa njom čak i ako konkretna odluka ne zahvata nijednog drugog člana. Ne trpi da iko kaže nešto loše na račun nekog iz porodice makar sa njim bio u svađi. Zbog takvog greha prekinuće i vezu i prijateljstvo. Brine o finansijama ostatka porodice i nastoji sprečiti bilo koga da neodgovorno postupa sa svojom imovinom - jer sav kapital mora ostati u porodici.

jarac, horoskop
foto: Profimedia

Bik

Još jedan tradicionalan i konzervativan znak koji veruje da se sve treba vrteti oko porodice i da je svaki član dužan raditi na njenom razvoju i bogaćenju. Insistira na tome da svako svakom pruža oslonac i da nijedan član ne izvodi veće finansijske transakcije bez odobrenja glavešina. Petljaće se i u privatne živote bližnjih ako nasluti da bi zet ili snaja mogli biti lenji ili rastrošni. U starosti je zadovoljan ako vidi da je porodica veća i imućnija nego što je bila u njegovom detinjstvu, naročito ako je stekla dodatnu nekretninu.

horoskop, žena, bik, rogovi, šminka
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Tportal.hr)

Bonus video:

01:58

POČINJE EXIT! Vatromet, brojni strani gosti i odlična atmosfera na novosadskom festivalu, Exitovci slave 20. rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja