KAD SAM VIDELA ŠTA JOJ JE MOJA MAJKA URADILA, REKLA SAM JOJ DA ZABORAVI NA NAS: Besna sam! Kosa moje ćerke je uništena!
Foto: Profimedia

haos

KAD SAM VIDELA ŠTA JOJ JE MOJA MAJKA URADILA, REKLA SAM JOJ DA ZABORAVI NA NAS: Besna sam! Kosa moje ćerke je uništena!

Zanimljivosti -

Jedna rasprava privukla je mnogo pažnje na internetu, a evo o čemu se radi.

- Majka mi se udaje krajem jula. Moja ćerka (koja ima 11 godina) nosiće cveće. Znam da je malo stara za tu ulogu, ali ona je najmlađe dete u porodici. Za vreme praznika 4. jula suprug i ja smo bili dežurni na poslu, pa su našu ćerku pazili moj brat i njegova žena. Svratili su svi zajedno do moje mame i njenog verenika. Dok su bili tamo, moja majka je izblajhala kosu mom detetu a ništa mi nije rekla niti me pitala. Inače, ja ćerki farbam kosu već dugo farbom koja je namenjena deci a pre oko nedelju dana ofarbali smo je u lepu modro plavu nijansu.

Moja mama prezire neprirodne boje i tražila mi je da skinem detetu tu farbu pre njenog venčanja. Planirala sam da pustim da ta plava malo izbledi pa da je vratim u brinete, ali moja majka je smatrala da to mora da ide brže.

dete, kosa, češljanje, devojčica
foto: Profimedia

Logično, nikad u životu nisam ćerki blajhala kosu niti bih to uradila. Međutim, moja majka je zahtevala hitno rešenje problema. Besna sam! Kosa moje ćerke je uništena, kao slama je, a i dalje se nazire plava boja. Izgleda kao očerupana blajhana plavuša sa modrim flekama na kosi, tamo gde se boja nije isprala. Plašim se da više bilo šta isprobavam da ne ostane ćelava. U četvrtak idemo kod frizera da pokušamo da to sredimo.

Mami sam rekla da ne dolazimo na njeno venčanje i da slobodno zaboravi na to, zbog čega je besna. Rekla mi je mrtva hladna da je to "samo kosa, i da ja stalno pokušavam da sve kontrolišem". I moj brat ne vidi problem u svemu tome.

Svi mi odjednom kažu da preterujem i da je moja majka imala "najbolje namere". Nije mi jasno kako mene ljudi osuđuju zbog toga što farbam dete farbom koja je bezbedna za decu, a kada joj moja majka izblajha kosu to je odjednom u redu - kaže ova majka.

Kosa, Oštećena Kosa
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./reddit

Bonus video:

00:15

GOLA BUTINA, GRUDI KAO BALONI, A ONA MEŠA LI MEŠA! Teu Tairović briga za eksplicitni klip, pojavila se još ŽEŠĆA I VRELIJA! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track