KO SU NAJBOLJI PRIJATELJI ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA? Vagi treba BIK, Vodoliju najbolje razume RIBA, a evo ko udara šamar STVARNOSTI!
Foto: Shutterstock

astrologija

KO SU NAJBOLJI PRIJATELJI ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA? Vagi treba BIK, Vodoliju najbolje razume RIBA, a evo ko udara šamar STVARNOSTI!

Zanimljivosti -

Svima u životu treba prijatelj sa kojim možemo podeliti srećne i tužne trenutke, onog nekog ko je uvek tu za nas i ko nas razume u svakoj situaciji.

Ovo su idealni najbolji prijatelji za svaki horoskopski znak.

prijatelji
foto: Profimedia

Ovan

Glasnom i aktivnom Ovnu treba njegova suprotnost u najboljem prijatelju, a to je Vaga. Oba znaka mogu puno naučiti jedan od drugog.

Bik

Bikovi se lako pogube i zato im treba neko ko će ih svako malo moći vratiti u stvarnost. Za to su idealne Device, čiju iskrenost i praktičnost Bikovi jako cene.

Blizanci

Blizancima su upravo Blizanci najbolji par, ali vole da se druže i sa Vodolijama. Njihov najbolji prijatelj mora biti u stanju pratiti ih na svim nivoima.

kuhinja, doručak, obrok, prijatelji
foto: Profimedia

Rak

Rakovi vole dobre zabave, a to je nešto što će dobiti u prijateljstvu sa Škorpijom. Njima zabave čak služe da se povežu na dubokom i značajnom nivou.

Lav

Lavove najbolje razumeju oni rođeni u znaku avanturističkog i strastvenog Strelca. Njihova veza dolazi iz toga što se tako dobro razumeju, a i zato jer cene mišljenja i stavove onog drugog.

Devica

Škorpija je najbolji odabir za Device. Zajedno vole da otkrivaju svet i uživaće u dugim razgovorima o istinama koje su zajedno shvatili.

kuhinja, doručak, obrok, prijatelji
foto: Profimedia

Vaga

Vage vole prijatelje uz koje se mogu opustiti i biti ono što jesu. Uz to, treba im o divljenje svojih prijatelja i družiće se sa svima koji im govore kako su divni, a to najbolje radi Bik.

Škorpija

Obično su najsrećniji sa najboljim prijateljem Ribom. Žude za dubokim i trajnim prijateljstvima i žele svoje prijatelje da poznaju bolje od ikog drugog. Prijatelje doživljavaju jako ozbiljno.

Strelac

Ovan je savršen najbolji prijatelj za Strelca. Zajedno će se puno smejati i inspirisati. Ako se međusobno poštuju i ne svađaju oko toga ko je bolji, mogu jako dugo trajati.

prijatelji, par, druženje
foto: Profimedia

Jarac

Oni moraju pronaći nekoga tko je pun razumijevanja i tko ih može naučiti da se otvore. Djevica je najbliža Jarcu po shvaćanju svijeta.

Vodolija

Oni se najbolje slažu sa Lavom. Osetljivi su na slične stvari i osećajni, a i jedno drugom će uvek spremno ponuditi rame za plakanje.

Ribe

Ribe se najbolje slažu s Vodolijama jer su oboje slobodnog duha, a i niko ne može tako duboko razumeti Ribe kao Vodolije.

Prijatelji, Društvo
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Times of India)

Bonus video:

05:21

VREME JE DA POSVETIM KARIJERI: Branka Katić progovorila o projektima u Srbiji, ali i o POVRATKU U BEOGRAD SA PORODICOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja