MERKUR U RAKU DONOSI KOPANJE PO PROŠLIM DANIMA I SAOSEĆAJNOST: Ove horoskopske znakove će pratiti SREĆA, a Vage treba da PAZE!
Foto: Profimedia

astrologija

MERKUR U RAKU DONOSI KOPANJE PO PROŠLIM DANIMA I SAOSEĆAJNOST: Ove horoskopske znakove će pratiti SREĆA, a Vage treba da PAZE!

Zanimljivosti -

Merkur ulazi u Raka posle dvomesečne šetnje Blizancem i preplavljuje vas dubokim, komplikovanim emocijama.

horoskop, ilustracija
foto: Shutterstock/Billion Photos

Bićete prijemčiviji za tuđa duševna stanja, što će vas značajno opteretiti ako se krećete među potištenim i melanholičnim ljudima, ili pratite vesti "teškog" sadržaja. Bićete ranjiviji na kritike, uvrede i pretnje, što će privremeno oslabiti vašu sposobnost logičkog zaključivanja.

Vaši misaoni procesi odmaknuće se od užurbanosti, radoznalosti i analitičnosti svojstvenih Blizancima u smeru intuicije, empatije i prisećanja. Merkur u Raku donosi moć slušanja i uživljavanja u tuđe reči i stanja. To će pomoći psihijatrima i psiholozima da bolje razumeju svoje pacijente, odnosno klijente, ali i laicima da se emocionalno povežu sa prijateljima kojima treba ohrabrenje, uteha ili potpora.

horoskop, venera, rak
foto: Profimedia

Budući da je Rak vrlo kreativan znak, a da Merkur vlada umom i rukama, mnogi od vas dobiće podsticaj za prepričavanje svojih ili tuđih iskustava, bilo sadašnjih ili davnih. Često ćete se zateći u šetnji sećanjima i razmišljanju o bliskim ljudima kakvi su nekad bili i o onima s kojima ste izgubili kontakt. Verovatno je da ćete potražiti nekog iz prošlosti u telefonskom imeniku i na društvenim mrežama. Možda ćete im se javiti, ili se zadovoljiti otkrićem gde danas žive i čime se bave. Neki će se od vas baciti na proučavanje rodoslova i raspitivati se kod rodbine o životu predaka.

Do 27. jula, dok bude u Raku, Merkur će donositi sreću Ribama, Škorpijama, Bikovima i Devicama, a na Rakove će utjecati protivurečno. Sa druge strane, Ovnovi, Vage i Jarci susretaće se sa teškoćama u ophođenju, prometu i kupoprodajnim aktivnostima. Pripadate li ovim znakovima, ne reagujte odmah na ono što vam se učini uvredom ili nepažljivošću jer ćete malo kasnije možda videti tuđi postupak u drukčijem svetlu.

kafić, torba, tašna, žena, salata, posao, pauza
foto: Profimedia

(Kurir.ra/A.M./Tportal.hr)

Bonus video:

00:33

GLUMICA POKAZALA ZANOSNO TELO U 6. DECENIJI: Ketrin Zita Džons radila vežbe u bikiniju, preko 1.000.000 ljudi oduševljeno! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track