TRAŽI SE GRČKO DEVOJČE: Neobičan LJUBAVNI OGLAS kruži Internetom! Objavio fotku iz 1984. GODINE, njegova poruka rastužila je sve!
Foto: Profimedia

ljubav

TRAŽI SE GRČKO DEVOJČE: Neobičan LJUBAVNI OGLAS kruži Internetom! Objavio fotku iz 1984. GODINE, njegova poruka rastužila je sve!

Zanimljivosti -

Fejsbuk grupe koje koriste naši turisti koji letuju u Grčkoj mogu biti veoma korisne kada je reč o informacijama u vezi sa konkretnim destinacijama, a ovih dana se na jednoj takvoj pojavio neobičan ljubavni oglas.

Naime, na stranci "Live from Greece" jedan čovek objavio je oglas gde traži "grčko devojče" sa fotografije koja je zabeležena u avgustu 1984. godine.

- Traži se ovo grčko devojče na slici pored mene. Poslednji put je viđena krajem avgusta 1984. godine, dok me je pratila za Jugoslaviju u jednom parku pored mora u Stvrosu. Poljubila me je u obraz i o vrat okačila lančić od srebra na kom je bila okačena pločica u znaku Vodolije.

- Pričali su mi nakon puno godina, neki naši zajednički prijatelji kako je drugo šetala sama parkom i plakala. Završila je na najbližoj klupi do mora, više nije mogla da plače, nemo je gledala u more. Ime joj je Dimitraqula, za prijatelje - Dimitra, a ja sam je zvao Kula. Imala je kuću u Stvarosu i Solunu. Ako je neko vidi ili je prepozna bio bih mu zahvala da mi javi - napisao je Milutinović u grupi.

Pojedini članovi grupe su se "bacili na posao" da je pronađu, dok se pojedini pitaju - zašto je čekao 37 godina, a neki su mu rekli da se sigurno udala i dobila decu.

Live from Greece
foto: Printscreen/Facebook/Live from Greece

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:53

SILVIJA O ĐOLETU I VESNI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track