DEČKO OCENJIVAO IZGLED SVOJE DEVOJKE, A ONA SVE ČULA! Evo kako je reagovala kada je saznala koju ocenu joj je dao, ŠOK! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/rafreacts3

HIT!

DEČKO OCENJIVAO IZGLED SVOJE DEVOJKE, A ONA SVE ČULA! Evo kako je reagovala kada je saznala koju ocenu joj je dao, ŠOK! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Video na kome dečko ocenjuje izgled različitih devojaka, a među njima i svoje, ne znajući da je ona sve vreme iza njega, postao je viralan.

U videu momka na ulici intervjuiše drugi dečko pokazuje mu fotografiju Instagram modela, te od njega traži da ih oceni. Čim je vidio da on bez imalo razmišljanja kaže da je "definitivno za desetku", a onda dodaje i da je "odličan materijal i za suprugu", dok mu odmah iza leđa stoji, vidno nervozna, devojka. Nakon modela dečko treba da oceni i nju, a nakon samo par sekundi razmišljanja kaže da bi joj dao "četiri od deset".

rafreacts3
foto: Printscreen/TikTok/rafreacts3

- A što bi uradio da znaš da je ona odmah iza tebe? - pita ga drugi dečko, na što on samouvereno odgovara da nema šanse, pa ni ne stigne da se šokira kad se okrene i ugleda je, a njena ruka već ide ja njegovom obrazu i čuje se zvuk šamara. Ovaj video komentirisalo je nekoliko stotina TikTok korisnika, a pregledan je više od 400 hiljada puta.

- Upravo im se završilo romantično putovanje - napisao je jedan korisnik, a drugi je primetio da je devojka kojoj je dečko dao "četvorku" za njega "premija".

- On je 0/10, ne podnosim tipove koji ne poštuju devojku - a mnogi su u komentarima rekli i da im se sviđa što se devojka u svojoj reakciji "nije uopšte suzdržavala".

Kurir.rs/A.A./thesun

Bonus video:

00:11

ŽENE, UVEK PROVERAVAJTE OVO! Devojka saznala da ju je dečko PREVARIO i to na NAJLUĐI mogući način! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track