OSTAVIO JU JE PREKO PORUKE POSLE 20 GODINA BRAKA: Poneo se kao kukavica, pa priznao da ima LJUBAVNICU, a onda joj je napisao OVO!
Foto: Profimedia

iskreno

OSTAVIO JU JE PREKO PORUKE POSLE 20 GODINA BRAKA: Poneo se kao kukavica, pa priznao da ima LJUBAVNICU, a onda joj je napisao OVO!

Zanimljivosti -

Ostavljanje preko poruke ili poziva karakteristično je za tinejdžere, ali sve češće se događa i među zrelim ljudima, a dokaz tome je ispovest jedne 45-godišnjakinje.

Telefon, SMS
foto: Profimedia

Naime, nju je partner (47) ostavio preko poruke posle 20 godina. Zajedno imaju 18-godišnjeg sina, a ona je mislila da živi život iz bajke.

- Bila sam uverena da ga poznajem, ali očigledno sam se prevarila. Bili smo zajedno 20 godina, a onda je on odlučio da ode. Nije mi ništa rekao u lice, već mi je poslao poruku da je naša veza gotova. Onda mi, pak, jedan dan kaže da me voli, idući već da ima ljubavnicu koju je pronašao putem aplikacije za upoznavanje... - rekla je ova ostavljena žena.

Ona ne može da ga izbaci iz glave, pogotovo nakon takvih pomešanih signala koje šalje.

Telefon, Poruka
foto: Profimedia

- Šokirana sam i povređena zbog svega što radi - dodala je.

Ona je zbog čitave situacije otišla kod psihoterapeuta na nekoliko seansi.

- Ovo je zaista strašno iskustvo. Poneo se kao kukavica kada je putem poruke rekao da je gotovo. Zaslužuješ puno više poštovanja nego što on može da ti da. Reci mu da je propustio svoju zadnju šansu, prekini svaki kontakt i molim te, ostani pri toj odluci - rekao joj je psihoterepeut.

Da li je žena postupila po rečima psihoterepeuta ne znamo, ali da je ovo kukavički potez njenog partnera, to je očigledno.

par, krevet, odnosi, intima, brak, ljubav
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./The Sun

Bonus video:

02:21

ŠTA BI ON DRUGO MOGAO?! Milica Todorović se obratila bivšem dečku Petru Strugaru i to u emisiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track