MUŽ NIŠTA NE RADI PO KUĆI PA SAM HTELA DA MU OLAKŠAM: Žena smislila HIT način da ga natera, ali sve se završilo njegovim BESOM!
Foto: Profimedia / Andriy Popov

brzo je ekaliralo

MUŽ NIŠTA NE RADI PO KUĆI PA SAM HTELA DA MU OLAKŠAM: Žena smislila HIT način da ga natera, ali sve se završilo njegovim BESOM!

Zanimljivosti -

Jedna je žena u anonimnom postu na Reditu otkrila da svom mužu "plaća" za obavljanje kućnih poslova, i to tako što mu nakon obavljenog posla dopusti da igra video igrice.

čišćenje, kuhinja, poslovi
foto: Profimedia

Kad ga je tek upoznala, kaže devojka (27), on je studirao, a kasnije je napustio fakultet jer je hteo odmah da pronađe posao. Kasnije se opet, kaže, vratio studiranju, a kad je diplomirao odlučio je da će raditi od kuće. Iako to njoj tad nije smetalo, počelo joj je smetati što jako malo radi po kući, a stalno je tamo i po ceo dan igra igrice, pa je i naslov njenog posta na Reditu "Moj muž po ceo dan igra video igrice, dosta mi ga je".

- Pokušala sam sa njim razgovarati o podeli kućnih poslova, ali stalno tvrdi da je zaboravio da nešto uradi. Kad mu predložim da napišemo obaveze na frižider, kaže da mu je to ponižavajuće ali mu je u redu stalno da bude onlajn, bez obzira što ja plaćam sve račune - napisala je, pa je došla na ideju da mu isključi internet dok ne obavi kućne poslove, ali je odustala jer ga ne želi tretirati kao dete.

kompjuter, oči, izolacija, rad od kuće
foto: Shutterstock

- Onda sam se setila da bi mu bilo dobro kućanske poslove platiti u satima igranja igrica - rekla je, pa mu je iznela svoj plan, ali rekao joj je da je to još više ponižavajuće od pisanja zadataka i da je užasno od nje što to uopše predlaže. - Mislite li i vi da sam grozna? - pitala je žena na Reditu gde se većina složila oko toga da nema ničeg lošeg u njenom predlogu.

- Ako se sa suprugom morate služiti metodama koje se koriste na deci, brak je već osuđen na propast - odgovorila joj je jedna korisnica, a druga ju je pitala šta uopše ima od dvog supruga: koji ne radi, ne čisti i ljuti se kad mu se predloži da bilo šta napravi.

- Ovo kako ste opisali, bolje bi vam bilo bez vas - zaključila je korisnica u komentarima.

kuhinja, merenje
foto: Shutterstock

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

03:09

PANTELEJSKI VAŠAR SE ODRŽAO POSLE DVE GODINE: Na tezgama ima svega od igle do lokomotive, ali problem su pravile vrućine!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track