ONI UOPŠTE NE VOLE DA SVAĐAJU, PRAVI SU MIROTVORCI: Ova 3 horoskopska znaka nikad ne povisuju ton i ne ulaze u KONFLIKTE!
Foto: Profimedia

astrologija

ONI UOPŠTE NE VOLE DA SVAĐAJU, PRAVI SU MIROTVORCI: Ova 3 horoskopska znaka nikad ne povisuju ton i ne ulaze u KONFLIKTE!

Zanimljivosti -

Neki ljudi će se posvađati oko svake sitnice i jedva čekaju priliku da se istresu na nekoga, dok drugi idu u suprotnu krajnost i po svaku cenu izbegavaju konflikt.

Ova tri horoskopska znaka se ne vole svađati i uvek će stvari nastojati rešiti mirnim putem, pa čak i ako to znači da neće biti po njihovom.

Par, Svađa, Emocije, Laganje
foto: Profimedia

Vaga

Vage su sklone držati osećaje u sebi sve dok ne puknu. Uvek će najradije biti neutralne u sukobima i ostati mirne, osim ako im je baš jako stalo do teme. Većinu vremena će izbegavati sukobe i nastojati biti prijatne prema sagovorniku, čak i ako se tako ne osećaju.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Rak

Rakovi sve pamte, pa budite sigurni i da će zapamtiti kako su se osećali zadnji put kad su bili prisiljeni sukobiti se sa nekim i ne žele to ponovno iskusiti. Svađe ih jako pogađaju, a uvereni su da sukobi ništa ne poprave u odnosima, već samo za sobom ostavljaju negativnu energiju. Ako pitate Rakove - jednostavno nije vredno toga.

rak
foto: Profimedia

Strelac

Strelci mogu pričati sa svakim o svačemu sve dok im to ne izaziva stres. Ne vole biti pod pritiskom i uvek će radije izbeći sukob nego se otvoreno posvađati. Svađa im stvara stres i mentalni pritisak pa će radije otići na neko zanimljivo mesto i pričekati da se stvari smire. Ako baš ne mogu izbeći svađu, učestvovaće u njoj, ali nerado i dugo će im trebati da zaborave na nju.

Strelac
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Your Tango)

Bonus video:

02:29

VERSKI ANALITIČAR O PATRIJARHOVOM NSTAGRAM PROFILU: Porfirije je čovek 21. veka, crkva treba da ide u korak sa vremenom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track