BOGATAŠI VOLE MALE GRUDI! Dame sa bujnim poprsjem privlače SIROTANE, a nauka objašnjava zbog čega!
Foto: Profimedia

NEMA VIŠE PLAKANJA ZBOG KORPI

BOGATAŠI VOLE MALE GRUDI! Dame sa bujnim poprsjem privlače SIROTANE, a nauka objašnjava zbog čega!

Zanimljivosti -

Mnoge žene velikih grudi često zavide ženama s malim grudima. Kako bilo, izgleda da postoji naučni razlog koji bi potkrepio osećaje ljubomore, ali samo u jednom smeru - navodno je više opravdano zavideti drugima na malim grudima nego na velikima.

Prema nedavnom istraživanju dvojice britanskih sociologa, bogati muškarci vole male grudi. Kažu da će imovinski manje imućne ili čak gladne muškarce više privlačiti žene s velikim grudima jer te grudi dokazuju da žena ima bolji pristup hrani i drugim resursima. S druge strane, bogati muškarci i muškarci koji su nedavno pojeli obrok ženu s malim grudima smatraju mnogo privlačnijom od žene s velikim grudima jer im samima ne nedostaju finansijska ili druga sredstva.

grudi, žena, donji veš, crveni veš
foto: Profimedia

Takođe, različite ljude privlače različiti tipovi tela - ista logika važi i za grudi. Možda bi to objasnilo neke slučajeve zašto je svaki dečko s kojim je neka gospođica bujnih grudi izlazila bio budala s fetišom prema bujnim grudima? U tom smislu, sledeći put kad neka devojka počne da kuka kako je nepravedno što je vlasnica A korpica, bez pardona možemo reći: "Draga, ćuti. Bil Gejts će se verovatno oženiti tobom".

Dakle, prema nauci, grudi možemo podeliti ne samo na velike i male već i na one koje privlače siromašne emocionalne ljubitelje hrane i one dizajnirane tako da privuku muškarce koji verovatno poseduju više od jedne jahte.

dolari, novac
foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Yourtango

Bonus video:

00:14

IZBACILA BUJNO POPRSJE I NASTALI VRUĆI KADROVI: Dušica Jakovljević ne prestaje da stavlja GRUDI u prvi plan otkako ima SILIKONE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track