OBJAVILA JE NA FB SLIKU SLATKIH BUBAMARA, A ONDA JE SAZNALA STRAŠNU ISTINU: Gospođo, ovo će vam pretvoriti život u PAKAO
Foto: printscreen

nije loše imati naloge na društvenim mrežama

OBJAVILA JE NA FB SLIKU SLATKIH BUBAMARA, A ONDA JE SAZNALA STRAŠNU ISTINU: Gospođo, ovo će vam pretvoriti život u PAKAO

Zanimljivosti -

Jedna mama na društvenim mrežama pohvalila se slikom "bubamara" koje su joj došle u kuću. Nije dugo uživala u "preslatkim" posetiocima jer na svoj užas shvatila da nema posla sa slatkim bubamarama.

Naime, kada je objavila fotografiju na Fejsbuku, odmah su je prijatelji obavestili da to bubamare već nešto mnogo gore.

"Ovo nisu bubamare, gospođo. Ovo će vam život pretvoriti u pakao", "Imam predlog za ime, češko i svrabiša", bili su samo neki od komentara koji su na vreme upozorili majku da se na reši štetočina.

U pitanju su stenice, a komentatori su joj predložili i način da ih se reši.

"Lavandino ulje, duge pidžame kad ideš u krevet, to mnogo pomaže", "Ja sam ih istrebila uz pomoć leda. Navodno ih ugljen-dioksid privlači. Ostavila sam u kofi u sobi činiju suvog leda, ujutro sam zatekla punu činiju mrtvih stenica", samo su saveti koje je dobila.

Dara Bubamara
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs

Bonus video:

00:43

PESMA, OSMESI I ZAGRLJAJI! Evo kako su Vojin i Sloboda proslavili rođendane i sa kojim kolegama se glumac veselio! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track