EGZAKTNA OPOZICIJA MERKURA U DEVICI I NEPTUNA U RIBAMA KREĆE 25. AVGUSTA: Budite na strani ISTINE i pripazite šta i kome PRIČATE!
Foto: Shutterstock

astrologija

EGZAKTNA OPOZICIJA MERKURA U DEVICI I NEPTUNA U RIBAMA KREĆE 25. AVGUSTA: Budite na strani ISTINE i pripazite šta i kome PRIČATE!

Zanimljivosti -

Egzaktna opozicija Merkura u Devici i Neptuna u Ribama dogodiće se 25. avgusta, a njen uticaj osećaćemo i narednih dana.

Merkur u Devici je perfekcionista, želi red, čistoću, izvesnost, plan, a Neptun u Merkurovoj nameri da sve složi i organizuje, unosi dosta nereda.

Merkur, planeta
foto: Shutterstock

Kao da smo u magli. Ne vidimo dobro. Pogrešno procenimo, zbunjeni smo, nije nam sasvim jasno šta se događa. Skloni smo pogrešno da protumačimo tuđe reči i namere. Lako sami sebe, ali i druge zavaramo.

Izvesna je manipulacija informacijama. Lažima se skriva istina jer mislimo da ćemo se tako poštedeti neprijatnosti.

Javlja se i osećaj krivice pa i neke neobjašnive tuge i dezorijentisanosti. Mašta je bogata, kreativnost naglašena. Muzika, ples, pisanje oslobađaju um od napetosti.

Narednih dana preispitujte svoje procene i zaključke. Propitujte i ono u šta verujete.

Pokušajte da odložite donošenje važnih odluka ili barem zatražite drugo mišljenje. I budite na strani istine i iskrenosti.

horoskop, venera, rak
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./atma.hr)

Bonus video:

01:02

BJELOGRLIĆ SE POJAVIO NA KRAJU PREMIJERE NEČISTE KRVI: Glumac se poklonio pred publikom i podigao ruke!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track