BROJ ŽIVOTNOG PUTA ZAVISI SAMO OD JEDNE CIFRE: Numerolozi otkrivaju kakva budućnost čeka svakog od nas i neki će baš imati SREĆE!
Foto: Profimedia

numerologija

BROJ ŽIVOTNOG PUTA ZAVISI SAMO OD JEDNE CIFRE: Numerolozi otkrivaju kakva budućnost čeka svakog od nas i neki će baš imati SREĆE!

Zanimljivosti -

Broj životnog puta određuje poslednji broj u vašoj godini rođenja. Numerolozi pomoću poslednjeg broja otkrivaju vaš karakter, sudbinu, i put kojim se krećemo u životu. Po tome je i dobio naziv Broj Životnog Puta.

brojevi, godina
foto: screenshot

Broj životnog puta 0 i 1

Element: METAL

Osobe sa posjednjim broje godine rođenja 0 ili 1 su osobe slobodnog duha odrešitog karaktera. Osobe vlasnici ova dva broja znaju tčno što žele u životu. Ne prezaju ni pred čim kako bi ostvarili svoje ciljeve i vrlo često žive onako kako se to popularno kaže punim plućima ili bez zadrške. Osobama u elementu metala predodređeno je da ostvare velike stvari u životu.

broj jedan, brojevi
foto: Profimedia

Broj životnog puta 2 i 3

Element: VODA

Osobe rođene u elementu voda imaju broj životnog puta 2 ili 3. Ovi ljudi su empate! Oni imaju izuzetno izraženu emociju saosećanja i empatije prema drugima. Ove osobe poseduju sjajnu maštu i snalažljivost što ih čini uspešnim govornicima i samim time vrlo uticajnim osobama na društvenoj sceni. Oni su vrsni motivatori, treneri, lideri... Imaju oko za umetnost. Detaljni su što ih vrlo često izvuče iz teških i nepredvidivih situacija.

broj dva, brojevi
foto: Profimedia

Broj životnog puta 4 i 5

Element: DRVO

Životni put osoba rođenih sa ovim brojevima je sve samo ne sebičan. Osobe rođene u ova dva broja uvek su spremne drugima pomoći i ne očekuju apsolutno ništa zauzvrat. Rođene su za avanture i obično su omiljene u društvu. Egoizam i sebičnost im je nepoznanica, dok su najpouzdanije rame za plakanje svim drugim brojevima! Praktično osobe koje krasi broj životnog puta 4 ili 5 su tu za druge. Njihova misija je da su drugi srećni.

broj pet, brojevi
foto: profimedia

Broj životnog puta 6 i 7

Element: VATRA

Osobe čiji životni put krasi element vatre sanjaju velike snove, koji uz malo truda se mogu pretvoriti u javu! Ličnost im sadrži elemente brzopletosti i nestrpljivosti, sve žele odmah i sad! Rođeni su za poslove koji uključuju bliski kontakt sa ljudima. Obožavaju biti u centru pažnje i upijati laskave poglede suprotnog pola.

broj sedam, brojevi
foto: profimedia

Broj životnog puta 8 i 9

Element: ZEMLJA

Broj 8 i 9 krasi epitet pouzdane osobe. Ova dva broja simbolično predstavljaju najboljeg prijatelja. Broj životnog puta 8 i 9 obožava red, rad i disciplinu. Jako retko izlaze iz vlastite zone komfora, ali kad napokon iskorače otvaraju im se dosad nepoznati vidici. Drže se svog ritma poput švajcarskog sata i svako odstupanje im je ravno katastrofi.

Brojevi, Devet
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./24astro.tv)

Bonus video:

00:45

ISIDORA GRAĐANIN ZA KURIR TELEVIZIJU: Nije lako biti glumica u Srbiji! Objasnila i zašto to misli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track