ASTROLOG UPOZORAVA: Za ova 4 horoskopska znaka kreće prava DRAMA, neće znati gde biju, a RIBE da se pripaze u SAOBRAĆAJU!
Foto: Shutterstock, Printscreen/K1

astrologija

ASTROLOG UPOZORAVA: Za ova 4 horoskopska znaka kreće prava DRAMA, neće znati gde biju, a RIBE da se pripaze u SAOBRAĆAJU!

Zanimljivosti -

Astrolog Jelena Đokić komentarisala je šta je donelo pomračenje Meseca i kako će se odraziti na naredni period.

Efekti će se osećati najmanje 14 dana, do pomračenja Sunca, ali kod određenih znakova trajaće i pola godine posledice ove nebeske pojave.

Jelena Đokić, astrolog Jelena Đokić
foto: Printscreen/K1

"Strasti su naglašene, jer je Mesec u trigonu sa Plutonom, samo moramo da pazimo da ih smirimo ili na pravi način pošaljemo poruku, jer ljudi se bune i neće da trpe neke stvari, narednih šest meseci biće tako. Svakodnevno sam u kontaktu s klijentima širom sveta, oni i prate proteste i probleme koji se dešavaju na planeti. Biće potresa i talasanja, ali je važno i da završimo započeto, da privedemo nešto kraju, nije sve crno. Fiksne zvezde nose prirodu izazova, energiju koju možemo da ispravimo. Ako zvezde kažu završi započeto, ti završavaš stvari", rekla je ona na K1 televiziji i efekat "prenela" čak i na naše zdravlje.

"Čuvajte vrat i grlo, sada se postavlja pitanje, šta i kako govorimo? Biće intenzivno i napeto, opozicija Marsa i Merkura u Škorpiji sa Uranom u Ovnu donose stres i tenziju. Dodatno, najviše to utiče na Bika, Lava, Škorpiju i Vodoliju, posebno ako su rođeni u drugoj i trećoj dekadi vladavine znaka. Sada moramo da kažemo ono što mislimo, da ne ostavimo reči u grlu, možemo da imamo problem sa štitnom žlezdom. Grlo je vezano za našu prirodu koju živimo, za reči koje gutamo i ostavljamo ih u sebi, i zbog njih se mogu javiti neprijatni simptomi", rekla je Đokićeva.

Jelena Đokić, astrolog Jelena Đokić
foto: Printscreen/K1

Evo šta može da očekuje koji znak, ali pazite, ove prognoze se mogu primeniti i na vaš podznak.

Ovan

"Polje finansija je u fokusu, njima se to ljulja, ima novca pa ga nema, moraju da povedu računa kako taj novac ulažu da ne bi bilo da su široke ruke prema svima. Od partnera bi mogao da bude veći priliv novca, samo da kalkulišu troškove pametno", rekla je ona.

horoskop, ovan
foto: Profimedia

Bik

Ljubav je pod reflektorom, a Bikovi, inače mirni, sada su kao hepo kockice! Ne smeju da budu lako zapaljivi, nagli i preki, već da paze kako reaguju.

horoskop, bik
foto: Profimedia

Blizanci

"Psiha, nemir, nervoza, puni su tenzije, ono što im donosi pomračenje je priča vezana za zdravlje. Ako bi mogli malo da se umire i da malo tihuju, uđu u sebe, sve bi bilo dobro", posavetovala je astrološkinja.

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

Rak

"Njima pada mrak na oči, kada su u pitanju prijatelji i deca, mnoge majke ne mogu više da istrpe pubertetlije! Ali važno je birati reči, one sada mogu da budu ubojite, Merkur je u Škorpionu i ne znaš da li ti sipa otrov ili lek, on ne bira", kazala je ona.

horoskop, rak
foto: Profimedia

Lav

Ne osećaju se Lavovi u ovom periodu dobro i mogući su nesporazumi, porodica je u fokusu i kao da se ne osećaju dovoljno posvećeno. Kao i da puno obećaju, a malo ispune.

horoskop, lav
foto: Profimedia

Devica

"Kod njih je odlično, sve ide dobro, leptirići su u stomaku! Zaslužile su Device takav period i sada će mnoge od njih poželeti da se vere, udaju ili zasnuju porodicu", rekla je ona u "Uranku".

horoskop, devica
foto: Profimedia

Vaga

Povoljan period za završavanje ostavinskih i drugih postupaka vezanih za nasledstva. Jedino škripi sektor kredita, ako ste rođeni u znaku Vage ili vam neko obećava šta ne može da ispuni, ili vas kreditna komisija odbija!

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Škorpija

Pun Mesec u Biku prekoputa je Sunca u Škorpiji i oni stvaraju tenziju. Astrološkinja kaže, biće - ko živ, ko mrtav!

"Kada pitate Škorpiju je l' ljuta, ona kaže, nisam ali počivaj u miru! To je taj njen crni humor, u odnosima i komunikaciji će biti otrovniji nego inače, moraju da povedu računa šta govore", rekla je ona.

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

Strelac

"Hronični umor i pad energije su za Strelca sada ključni, nervozni su zbog nespavanja a kao i Blizanci, samo treba da se primire, da uđu u sebe i svoj mir i biće sve u redu", rekla je ona.

horoskop, strelac
foto: Profimedia

Jarac

Lepe vesti na porodičnom planu, Đokićeva kaže da očekujete vesti o proširenju porodice naročito ako ste rođeni u drugoj i trećoj dekadi.

horoskop, jarac
foto: Profimedia

Vodolija

"Pazite se odluka vezanih za porodicu, sada ste nestabilni, jednog dana idete od kuće, drugog se vraćate, trećeg mirite a četvrtog razvodite. Neuračunljive su Vodolije trenutno, moraju da se saberu, oduzmu i vide šta i kako", rekla je ona.

horoskop, vodolija
foto: Profimedia

Ribe

Neobičan savet za Ribe - pazite se tokom vožnje, i to određene grupe učesnika u saobraćaju!

"Četvore oči moraju da otvore, samo im izleću trotinetaši, biciklisti i ovi momci što dostavljaju hranu. Za Ribe će u narednom periodu biti najveći izazov na drumu", rekla je ona.

horoskop, ribe
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:59

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track